DOLAR
32,5963
EURO
34,8549
ALTIN
2.496,68
BIST
9.633,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI, AK PARTİ 1. BÖLGE BELEDİYE BAŞKANLARI TOPLANTISINA KATILDI

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Marmara Bölgesindeki AK Parti 1. Bölge Belediye Başkanları toplantısına katıldı.
AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından Haliç Kongre Merkezinde düzenlenen ve 11 İl ile bu İllere bağlı İlçelerin AK Partili Belediye Başkanlarının katıldığı Yerel Yönetimler Bölge Toplantısına Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül’ün yanısıra, Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, Sapanca Belediye Başkanı Aydın Yılmazer, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Söğütlü Belediye Başkanı Hüseyin Genç, Akyazı İlçe Başkanı Hasan Akçan, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu, Balıkesir, Bursa, İstanbul, Kocaeli, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanları ile Bilecik ve ilçeleri olan Bozüyük, Pazaryeri, Osmaneli, Bayırköy, Dodurga Bolu, Düzce belediye başkanları ile Marmara’daki belediyelerin başkanvekilleri, meclis üyeleri ve diğer ilgililer katıldı.
Toplantının basına kapalı ikinci oturumunda “Yerel yönetimler çalışma usul ve esasları”, “Şehir ve şehirleşme”, “Deneyim paylaşımı ve medeniyet tasavvurumuza dayalı şehircilik anlayışı” konularında sunumlar yapıldı.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen Marmara bölgesindeki AK Parti 1. Bölge Belediye Başkanları Toplantısı’nda basın mensuplarının sorularını cevapladı.
Abdulhamit Gül, toplantıda ayrıca belediyeler arasında bilgi ve tecrübe paylaşımı, yerel yönetim çalışmalarının usul ve esaslara uygun temin edilmesi konularında görüş alışverişinde bulunulacağını belirtti.
Toplantının basına kapalı ikinci oturumunda “Yerel yönetimler çalışma usul ve esasları”, “Şehir ve şehirleşme”, “Deneyim paylaşımı ve medeniyet tasavvurumuza dayalı şehircilik anlayışı” konularında sunumlar yapıldı.
İstişare ve müzakerelerle tamamlanan toplantının sonunda katılımcılar birlikte fotoğraf çektirdi.

1 (2) 2 (2) B5C-T-xIQAE269h

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.