DOLAR
32,5732
EURO
34,7825
ALTIN
2.509,19
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI
”VATAN HAİNLERİNE KARŞI MEYDANLARDA GÖSTERDİĞİMİZ BİRLİK VE BERABERLİK TABLOSU BÜTÜN CANLILIĞINI KORUYOR
Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ)  tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin 1. yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajında; ”Vatan hainlerine karşı meydanlarda birlik ve beraberlik tablosu çizen vatandaşlarımızı kutluyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla dolayısıyla düzenleyeceğimiz etkinliklerle tekrar bir ve beraber olduğumuzu bütün dünyaya ve hain örgütlere göstereceğiz” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, 15 Temmuz itibariyle Türk tarihinde önemli bir dönüm noktasından geçtiklerini ve adeta ikinci bir kurtuluş mücadelesi verdiklerini belirtti.
Vatan hainlerinin yurdumuza yönelik gerçekleştirdikleri hain saldırılara karşı milletimizin görülmemiş bir kahramanlıkla engel olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Selim Yağcı, açıklamasında şunları kaydetti:
”Türkiye Cumhuriyeti’nin, tarihinde görülmemiş bir şekilde 15 Temmuz’da hain işbirlikçiler, çeteler ve dış güçlerin desteğiyle adeta işgal edildiğine şahit olduk. Cenabı Allah’a çok şükürler olsun ki bu millet geçmiş tarihinde olduğu gibi bir ve beraber olarak, bu büyük musibeti atlattı.  249 şehit verdik, binlerce yaralımız oldu. Cenabı Allah’ın şehitlerimize rahmet etmesini ve bizlere şefaatçi olmalarını niyaz ediyorum. Bu hüzünlü olayın birinci yıl dönümünde geride kalan bahtiyar ailelerine ve milletimize de ayrıca sabrı cemil vermesini niyaz ediyorum.”
OSMANLI TORUNLARI, BAŞKOMUTANIMIZ, CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’IN YANINDA HER ZAMAN YER ALACAK
Açıklamasında; ”Bilecik’te; geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Osmanlı Torunları, Başkomutanımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın Yanında’ yer alacak” ifadesine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ” Tüm yurtta olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş’un beşiği Bilecik’imizde de; Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve ekibi ile birlikte milletin huzur ve rahatını bozan, ülkenin bekasını tehdit eden darbe girişimi karşısında dik durdu ve işgalcilere izin verilmedi. Darbenin olduğu dakikadan itibaren evindeki çocuğunu ve sevdiklerini hiç düşünmeden kendini tankların, ve silahların önüne atan bu necip ülke insanı aslında bizlere vatan sevgisini ve onun savunulmasındaki önemi ortaya koydu. 15 Temmuz gecesinden bu yana bütün ülkemizde olduğu gibi Kuruluş ve Kurtuluş hamurunun karıldığı topraklar olan Bilecik’imizde de vatandaşlarımız ecdadına yakışanı yaparak, ülkesini işgalcilere, darbecilere ve üniforma içindeki ruhsuzlara karşı ülkesini savundu ve yapmak istenilen darbeyi başlarına devirdiler. Ayrıca her düşünce ve siyasi parti görüşüne sahip olan vatandaşlarımız bu hain saldırının sadece hükümetimize değil bütün ülke ve insanına yönelik vahşi bir saldırı olduğu kanaatiyle hareket etti ve meydanları doldurdu.
”HAİN FETÖ VE DESTEKÇİLERİNE MEYDANLARIN BOŞ OLMADIĞINI BİR KEZ DAHA GÖSTERECEĞİZ”
Açıklamasında; ”Geçtiğimiz yıl, Hain FETÖ ve destekçilerine meydanların boş olmadığını gösterdiğimiz gibi bu yıl da büyük bir azim ve kararlılıkla göstereceğiz” ifadelerine yer veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, açıklamasını şöyle tamamladı:
”Cenabı Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Çünkü, uğruna binlerin, yüzbinlerin canlarını feda ettiği vatan toprakları, bir gecede hain emel peşinde olan ve dış güçlerin hain bir eli olan FETÖ çetesi tarafından işgal edilecekti. Ancak, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın anında verdiği emirle sokağa ve meydanlara inen halkımız bu çapulculara izin vermedi. Milletin parasıyla alınan silah ve tankların millete çevrilmesine müsaade etmedi. Bütün kurum ve kuruluşlarını savunarak, onların ülkeyi işgal etmesine fırsat vermedi. Bilecik’in bu hain darbeye karşı gösterdiği tavır, ancak ”Demokrasi” ve ”Milli İradeye Saygı” kavramlarının anıtlaştığı şeklinde özetlenebilir. Demokrasi ve vatan mücadelesinde büyük kahramanlıklar göstererek, bizlere bu vatanı emanet eden Demokrasi Şehitlerimize yakışır bir şekilde meydanları boş bırakmayan aziz kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Bizler, meydanları boş bırakmayarak, o demokrasi kahramanlarına vefa borcumuzu ödemeye çalışırken, diğer yandan ülkemizi ve milletimizi işgalcilere karşı da korumuş olacağız. Gerektiğinde her zaman Çanakkale destanları yazan ve Kurtuluş mücadelesinde iman gücüyle vatanını koruyan milletimizin bir daha böyle vahim bir olayla karşılaşmamasını Cenabı Allah’ın rahmetinden diliyorum. Bu yıl da birçok anlamlı etkinlik ile şehitlerimizi anacağımız ve gazilerimizi hatırlayacağımız 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerimizde tekrar bir olacağız, tekrar iri olacağız ve tekrar diri olacağız” ifadelerine yer verdi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.