DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:
”ŞEHRİMİZİN BÜYÜK BİR DEĞERİ OLAN ÜNİVERSİTEMİZİN 10. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ TEBRİK EDİYORUM”
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin kuruluşunun 10. yılına ilişkin yaptığı açıklamada; ”Şehrimizin eğitiminde önemli bir değeri ve lokomotifi olan Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin kuruluşunun 10. yıl dönümünü tebrik ediyorum” dedi.
Açıklamasında; Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinin şehir ve şehir insanına yaptığı katkıya değinen Belediye Başkanı Selim Yağcı, şunları kaydetti:
”10 yıl önce, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Yaptırma, Yaşatma ve Koruma Derneği çatısı altında atmış olduğumuz adım çok şükürler olsun, bugün on binlerce öğrenci, binlerce akademisyen ve çalışanı ile büyük bir eğitim kurumu oldu. Öncelikle, şehrimizin başta eğitim ve kültür hayatı olmak üzere, sanayi, ekonomi ve sosyal yaşama büyük katkı sağlayan üniversitemizin, gerek fiziki inşasında gerek, eğitim alanındaki donanımında katkısı olan herkese teşekkür ediyorum. Bilecik Belediyesi olarak, eğitime, çocuklarımıza ve gençlerimize yapmış olduğumuz yatırım ve çalışmalar, eğitime ne kadar önem verdiğimizin önemli bir göstergesidir. Bilecik Belediyesi her yıl minik yavrularımızın okula adım attığı ilk günden üniversite sıralarına kadar olan bütün aşamalarda eğitime, çocuklarımıza ve gençlerimize yönelik yeni projeler ve yeni katkılar sunmaya devam ediyor. Çünkü Bilecik Belediyesi ailesi olarak, bizler eğitime yapılan yatırımın en büyük yatırım olduğu bilincindeyiz ve üniversitelerdeki kaliteli ve sağlam eğitimin, anaokulu ve ilkokulda başlayacağına inanıyoruz. İşte bu anlamda Bilecik Belediyesi olarak, bizler üniversitemizin kuruluşundan bugüne kadar gerek üniversite yerleşkesinde yapmış olduğumuz çalışmalar gerek, üniversitemiz ile yaptığımız protokol ve ortak çalışmalar ile üniversitemiz ve gençliğimizin yanında yer alıyoruz. Hep birlikte el ele yapmış olduğumuz bu çalışmalar ile çok şükür bugün Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 20 bine yakın öğrencisi, binlerce akademisyenden oluşan kadrosu ve çalışanı ile hızla büyüyen ve gelişen üniversiteler arasındaki yerini almıştır. Bugün, Şeyh Edebali Üniversitesi, 10 yakın fakültesi, Fen Bilimleri ile Sosyal Bilimler Enstitüsü, 10’a yakın yüksek okulu ve bölüm başkanlığı ile ilçelerdeki kurumlarıyla birlikte Üniversite Şehri Bilecik olma yolundaki hedefimize büyük katkılar sunuyor.
Bilecik Belediyesi,  29 Mayıs 2007 tarih ve 26536 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak eğitim hayatına başlayan üniversitemiz bugün ulusal ve uluslararası sempozyum, zirve ve buluşmalara ev sahipliği yapıyor. Bilecik Belediyesi ve Şeyh Edebali Üniversitesi bugün; eğitim, kültür, sağlık, tarih, sanayi ve sosyal yaşam ile ilgili birçok alanda birlikte çalışmalar yapmakta, birlikte projeler gerçekleştirmeye devam etmektedir. Bilecik Belediyesi, dün olduğu gibi bugün de gençlerimizin en iyi ve en güzel ortamlarda öğrenim hayatlarını sürdürmeleri için üzerine düşen çalışmaları yerine getirmekte ve getirmeye devam edecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle; 2023 hedeflerine yürüdüğümüz Yeni Türkiye Yolculuğunda, Bilecik Şeyh Edebali Üniversitemizin; Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluş Şehri Bilecik’imizi en iyi şekilde temsil edeceğine olan inancımı ifade ediyor, üniversite camiasının bütün yönetici ve çalışanlarına kolaylıklar diliyorum, Şeyh Edebali Üniversitesinin nice 10 yıllar eğitim ve öğrenime katkı sunmasını temenni ediyorum”
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.