DOLAR
32,3119
EURO
35,1160
ALTIN
2.302,59
BIST
9.055,64
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN’IN RAMAZAN BAYRAMI MESAJI

Belediye Başkanı Nihat Can, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında; Rahmet, mağfiret ve bereket ayı olan Ramazan’ın biz müminlere bir hediyesi olan Ramazan Bayramının bütün İslam coğrafyasında huzur ve sükunete vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Diriliş, Kuruluş ve Kurtuluşun Şehri Bilecik’te Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendirmeye çalıştıklarını dile getiren Belediye Başkanı Nihat Can, şunları kaydetti:

‘’Öncelikle bütün Müslüman kardeşlerimiz için dua ediyoruz ve bu bayramın; İslam aleminde, birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzura ihtiyacımızın fazlaca hissedildiği bu günlerde, tüm İslam aleminin sevinç ve mutlulukla gireceği bir Ramazan Bayramı’nı Cenabı Allah’tan bizlere nasip etmesini diliyoruz. Bizler ülkemizde ve Bilecik’imizde Ramazan ayını çok verimli ve faydalı bir şekilde geçirdik. Gerek mahalle iftarları, gerek Ramazan mukabeleleri, gerek sahur sofraları, gerek kardeş ilçelerimizdeki iftar sofraları ile toplumsal birlik, beraberlik, dayanışma ve kardeşliğimizi pekiştirdi. Ancak İslam coğrafyasında, özellikle Filistin ve Gazze başta olmak üzere dünyanın birçok noktasında yaşanan zulüm ve savaş, Ramazan’ın manevi güzelliğine gölge düşürdü. Bizler bu anlamda gelecek bayramı, bu zulüm ve savaşın bitmesine vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyoruz. Öyle ki bizler her mahallemizde gerçekleştirdiğimiz mahalle iftarlarında ve Ramazan mukabelelerimizde bu kardeşlerimiz için dualar ettik. Cenabı Allah’ın bu dualarımızı kabul etmesi, kardeşlik dolu yarınlara daha bir umutla baktığımız bayramlara ulaşma temennisiyle, tüm Müslüman kardeşlerimizin Ramazan Bayramını en içten dileklerimle tebrik eder, bayramın Bilecik’imize, ülkemize ve bütün insanlığa huzur ve barış getirmesini Yüce Mevla’dan niyaz ederim” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.