DOLAR
32,5004
EURO
34,7998
ALTIN
2.486,79
BIST
9.543,38
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN VATANDAŞLARLA BİRLİKTE İFTAR YAPTI

 

Belediye Başkanı Nihat Can, Bilecik Belediyesi ve Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  işbirliğinde hazırlanan iftar programına katılarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Belirli dönemlerde vatandaşlarımız ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Nihat Can, çalışmaları kapsamında Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma derneği üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi.

Düzenlenen iftar programına; AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Haşim Balcı, İlçe Başkanı Nail Öztürk, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karuk, MHP Milletvekili Adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya, Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin,  belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Gerçekleştirilen program hakkında kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Bilecik Sinoplular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte düzenlediğimiz iftar programında Bilecik’te yaşayan Sinoplu kardeşlerimizle aynı sofrada iftar yapmanın mutluluğunu yaşadık. Rabbim daha nice mübarek Ramazan aylarına erişmemizi nasip etsin. Dernek Başkanımız Çetin Kaya kardeşimize davetleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Biz Birlikte Bilecik’iz’’ ifadelerini kullandı.

Dernek Başkanı Çetin Kaya ise gerçekleştirilen iftar programından duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can’a katkıları dolayısıyla teşekkür etti.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.