DOLAR
32,5967
EURO
34,8230
ALTIN
2.410,99
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
22°C

BEBKA’NIN TEMMUZ AYI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı’nın (BEBKA) Temmuz ayı Yönetim Kurulu toplantısı, Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Çakacak’ın başkanlığında Bursa’da yapıldı.

 

Bursa Valisi İzzettin Küçük ve Bilecik Valisi Doç. Dr. Tahir Büyükakın ile birlikte Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İbrahim Burkay, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mefail Ateş, BEBKA Genel Sekreteri İsmail Gerim ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Hasan Çepni’nin katıldığı Yönetim Kurulu toplantısında BEBKA’nın gündemindeki konular ele alındı.

 

Toplantının açılışında konuşan Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir Çakacak, “Eskişehir Valiliğine atanmamdan sonra BEBKA’nın ilk Yönetim Kurulu toplantısını başkanlığımda gerçekleştiriyoruz. Bundan sonraki toplantımızı, önümüzdeki bir yıl boyunca BEBKA’nın Yönetim Kurulu Başkanlığını yapacak olan Bilecik Valimiz Sayın Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ın başkanlığında düzenleyeceğiz.

 

Bugün gündemimizdeki bazı projelerin mevcut durumlarının değerlendirilmesine dair gündem maddeleri ve üç ilimizin yatırım tekliflerinin değerlendirilmesi bulunuyor.  Yatırım tekliflerini değerlendirirken kamu hizmetlerinin hız ve kalitesinin artırılması için kamu yatırımlarına ayrılan kaynakların önümüzdeki dönem için hedeflenen büyümeye ve istihdam artışına azami oranda katkı sağlayacak şekilde tahsisi ve verimli kullanımını hedefliyoruz. Bugün ayrıca illerimizin turizm ve yatırım ortamını tanıtmak üzere katılacağımız fuarları da görüşeceğiz. Ayrıca 25 Temmuz itibarıyla Ajansımızın 8. yılını kutluyoruz. Bu vesileyle Genel Sekreterimiz başta olmak üzere tüm personelimizi tebrik ediyorum. Toplantımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.