DOLAR
32,5649
EURO
34,7693
ALTIN
2.489,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

“BAYRAĞIN GÖLGESİNDE” ADLI OYUN

BOZÜYÜK İMAM HATİP ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ “BAYRAĞIN GÖLGESİNDE”  ADLI OYUN İLE MUHTEŞEM BİR PERFORMANS SERGİLEDİLER

 

Bozüyük Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan “Bayrağımın Gölgesinde” adlı program yoğun ilgi görürken tüm izleyenleri duygulandırdı. Programa katılan Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR programda görev alan öğrencileri başarılı performansları nedeniyle tebrik etti.

Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde Fatih Sultan Mehmet İmam Hatip Ortaokulu Tiyatro Kulübü tarafından şiir dinletisi ve tiyatro gösterisi yapıldı. Programda okul öğrencilerinden Zehra Ahsen BALIK adlı öğrenci Sakarya Türküsü adlı şiiri, ardından Yasin ÖZEN adlı öğrenci de Türkiyem adlı şiiri büyük bir başarı ile seslendirdi. Büyük bir beğeni ile izlenen şiirlerin ardından okulun Tiyatro Kulübü tarafından ‘Bayrağın Gölgesinde’ adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Sahnede profesyonel tiyatro oyuncuları gibi rol yapan öğrenciler program sonunda uzun süre ayakta alkışlandı. Salonun tamamen dolu olduğu ve yoğun ilgi gören programda sergilenen tiyatro oyununda 18 Mart Çanakkale Destanı’nda askerlerin yanı sıra halkın mücadelesi de anlatıldı. Programı Bozüyük Cumhuriyet Başsavcısı Savaş KILIÇ, Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR, Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. M. Burak ÖZTOP, Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Tıbbi Hizmetler Başkanı Uzm. Dr. S. Kadir KESKİN, Belediye Meclis Üyeleri, Okul Müdürü Murat GÜMÜŞ, programda görev alan öğrencilerin aileleri ve yakınları büyük bir keyifle izledi. Tiyatro oyununun sonunda sahneye gelen Belediye Başkan Yardımcısı Hayrettin ELDEMİR tüm öğrencileri tebrik ederek “Gençler mesajı verdi. Başkan Bey de aramızda olacaktı ama başka bir yerde gelecek için mesaj vermekte. Söylenecek çok söz yok aslında. Gençler söylenecek tüm sözleri söyledi. Rabbim bir daha bu millete İstiklal Marşı yazdırmasın. Bu akşam tiyatroda olan gençler sayesinde gelecekle ilgili umutlandık” dedi. Gençlere başarılarının devamını dileyen Başkan Yardımcısı ELDEMİR oyunda komutan karakterini başarıyla canlandıran Emiralp SAN’a plaket takdim etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.