DOLAR
32,5430
EURO
34,8241
ALTIN
2.427,19
BIST
9.710,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN YARDIMCISI ALİ AVCIOĞLU KASIMPAŞA CAMİİ DERNEĞİ PROGRAMINA KATILDI

BAŞKAN YARDIMCISI ALİ AVCIOĞLU KASIMPAŞA CAMİİ DERNEĞİ PROGRAMINA KATILDI
Bozüyük Kasımpaşa Camii Derneği tarafından Kasımpaşa Camii’nde öğle namazı öncesinde Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlid-i Şerif’e daha önceden planlanmış programı nedeniyle Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI katılamazken; Bozüyük 45. Mühimmat Depo Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, Bozüyük Müftüsü Selami BAĞCI, Bozüyük Ticaret Odası Başkanı Buğra LEVENT, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, camii hocaları ve vatandaşlar katıldı. Mevlid-i Şerif’in okunmasının ardından dernek yetkilileri tarafından cami çıkışında aşure ikramında bulunuldu.
Dernek Yetkilileri ve imamlar ile birlikte bir süre sohbet eden Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU; “İbadethaneler ve ibadethanelerin ihtiyaçları, içinde iman bulunan herkes kadar bizim içinde son derece önem arz etmektedir. Bozüyük’ün en eski ve ilk camii olan Kasımpaşa Camii’nin her türlü ihtiyacında Bozüyük Belediyesi olarak yardım etmeye hazırız” dedi ve Kasımpaşa Camii Derneği üyelerine teşekkür etti.

bsk-yrd-avcioglu-mevlid-kasimpasa-dernegi-2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.