DOLAR
32,5463
EURO
34,8767
ALTIN
2.430,18
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN SELİM YAĞCI’DAN TOKİ’YE KADIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI’DAN TOKİ’YE KADIN SPOR VE YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmangazi Mahallesi için önümüzdeki yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne, Osmangazi Mahallesi Kadın Spor ve Yaşam Merkezi müjdesi verdi.
Eşi Fatma Yağcı ile birlikte Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gerçekleştirilen etkinliğe katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Osmangazi Mahallesi sakinlerine güzel haberler verdi.
Mahalle Muhtarı Yasemin Sezer’in girişimleri ile Bilecik Belediyesi Sultan Evi’nde düzenlenen programa katılan Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, kadınlara çiçek taktim etti.
Burada kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Belediyesi tarafından kadınlarımız için güzel çalışmaların yapılacağı bilgisini vererek, şunları söyledi:
”Ben öncelikle bir gün geçmiş de olsa bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü tebrik ediyorum. Çünkü bizler sadece bir gün değil her gün kadınlarımıza değer vermemiz gerektiğini bilen bir dinin mensuplarıyız. Osmangazi Mahallemiz, bizim ilimizin de plakasını taşıyan 11. mahallemiz. Geçtiğimiz aylarda ilimize Pelitözü Mahallesini de ekleyerek bu sayıyı 12’ye çıkardık. Ancak biz, Osmangazi Mahallemizin pabucunu hiçbir zaman dama atmayacağız. Dün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Beşiktaş Mahallemiz sakinlerine güzel bir Kadın Spor ve Yaşam Merkezi kazandırdık. Sosyal medyadan bu projemizi gören bir mahalle sakinimiz, böyle güzel bir tesisi Osmangazi Mahallemiz için de istemiş. Ben de buradan bu müjdeyi veriyorum. İnşallah Cenabı Allah’ın izniyle Bilecik Belediyesi olarak, önümüzdeki yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde Osmangazi Mahallemize de güzel bir Kadın Spor ve Yaşam Merkezi kazandıracağız. Biz bu hizmetleri sizleri sevdiğimiz ve değer verdiğimiz için yapıyoruz. Cenabı Allah böyle güzel bir tesisi sizlere kazandırmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.