DOLAR
32,5338
EURO
34,9037
ALTIN
2.429,27
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN SELİM YAĞCI, PERSONEL İLE BAYRAMLAŞTI

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, gerçekleştirilen programda belediye personeli ile bayramlaştı.
Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Sarayı bahçesinde gerçekleştirilen bayramlaşmada yaptığı konuşmada vatandaşlarımızın, Bilecik Belediyesi’nin verdiği memnuniyetin önemine değindi.
Bilecik Belediyesi ve ekibi olarak, zamanın geçmesine rağmen dünya üzerinde bıraktığı eserlerin kalıcı olduğuna vurgu yapan Başkan Selim Yağcı, şunları aktardı:
”Ben öncelikle hepinizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum. Cenabı Hak, çocuklarımızla ailemizle sağlık ve sıhhat içinde nice bayramlara ermeye bizlere nasip etsin. Tabi Ramazan ayı da bu bayramımız da buruk geçti. Dünyanın dört bir tarafındaki İslam coğrafyasındaki olaylara duyarsız kalmamız mümkün değil. Oradaki insanlar mağduriyet içerisinde iken, zulüm altında iken, ölüm tehlikesi altında iken bizlerin bunlardan vurdumduymaz bir şekilde, günü gün etme içinde olma gibi bir durumumuz asla olamaz. Bu sorumluluk içerisinde olmamız lazım. Ne yapmamız lazım? diye düşündüğümüzde, öncelikle elimizden bir şey geliyorsa ki bunu hükümetimiz, devletimiz yapıyor. Söz ile birşey yapabiliyorsak onu yapmamız lazım. Bizler, buradaki konumumuz itibariyle en az kalbimiz ve dilimizle dua ederek, onların bu mağduriyetten kurtulmalarını temenni ediyoruz. Allah onlara da bayram sevinci içerisinde bayramlar yapmayı nasip etsin.”
”HEMŞEHRİLERİMİZDEN HER DÖNEM TAKDİR ALIYORUZ”
Bilecik’te, 11 yıldır hizmet etme imkanı bulduklarını dile getiren Başkan Selim Yağcı, ”Arkadaşlar sizlerle Bilecik Belediyesi’nde 11. Ramazan Bayramını idrak ediyoruz ki bu güzel bir olay ve hoş bir olay. Bilecik’te 11 yıl boyunca hizmet etmek; şu anlama geliyor ki demek bu süre zarfında taktire değer eserler ve hizmetler yapmışız. İnsanlarımız bunun için bize yeniden yeniden hizmet etme fırsatı veriyor. Ama iyinin de iyisi var, güzelin de güzeli var ve insanın da hedefinin bitmemesi lazım. Daha büyük hedeflere, hep birlikte gitmemiz gerekiyor. Yeni dönemde de bu aşk ve heyecanla çalışıyoruz.”
”HİZMET ETTİĞİMİZ KESİMİN ÖNCELİKLE İNSAN OLDUĞUNU HİÇBİR ZAMAN UNUTMUYORUZ”
”Hizmet etttiğimiz kesim insan olduğunun farkındayız ve bunu hiçbir zaman unutmuyoruz” ifadelerini kullanan Başkan Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:
”Fiziki ve diğer alanlardaki hizmetleri belediye olarak yapabiliriz ve yapıyoruz. Ancak karşımızdakinin insan olduğunu ve o şekilde hizmet etmek, bence herşeyin üzerinde bir hizmettir. ‘Belediyeciliği ben hakkıyla yapıyorum, maaşımı ben hakkıyla alabiliyorum’ diyebilmek için bana göre ilk şart; karşımızdaki muhatap olduğumuz, hizmet ettiğimiz hemşehrimizin yerine kendimizi koymaktır. Ben buraya gelsem, belediyeden bu hizmeti almak istesem, nasıl bir davranış beklerdim’ düşüncesini ortaya koyduğumuzda aslında yapmamız gereken davranışı da ortaya koymuş oluruz. Zaten bizim düşüncemizde, inancımızda da ”Kendisi için istediğini mümin kardeşi için de istemedikçe iman etmiş olunmaz” anlayışı var. Bu empatiyi sağlamamız lazım. Allah razı olsun yani bu noktalarda ciddi mesafeler katettik. Arzumuz bu güzellikleri daha üst seviyelere çıkarmaktır. Bu anlayış, karşındakine taviz verme anlamına gelmemelidir. Yani belediyedeki yapılması gereken bir işlemi eksik bir şekilde yapma anlamı taşımıyor. Her zaman söylediğim bir söz şu ki, ”Usulde, nezaket esasta metanet” düsturu var. Yani usulde nezaketli olacağız ama esastaki tüm kanun ve mevzuatı da yerine getirerek, hizmet edeceğiz. Çok şükür bu anlamda şu ana kadar büyük mesafeler katettik.”
HİZMETİMİZİN KALİTESİNİ HER GEÇEN GÜN ARTTIRMAK İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ.
”Güzel hizmetler yaptıkça, hemşehrilerimizin beklenti ve talepleri de artıyor” ifadelerine yer veren Başkan Selim Yağcı, sözlerine şöyle son verdi:
”Hemşehrilerimizin, Bilecik Belediyesi hakkındaki görüşü ve intibaı şudur; Halkımız artık bizim yapamayacağımız hiçbir işin olmadığını düşünüyor. Yani Bilecik Belediyesi isterse bu şehir için herşeyi yapabilir’ anlayışı var. O zaman bizler de bunları yapacağız. Birbirimize olan sevgi ve saygımızı arttırarak, bu güzel insanlara en iyi şekilde hizmet edeceğiz. Çünkü bizler 30 gün Ramazan ayı boyunca, toplumsal yaşamda sevginin, hoşgörünün, sihirli bir söz olduğunu hep söyledik ve bu böyledir. Bizler de bu anlayışta çalışmaya devam edeceğiz.

 

DSC_6470 DSC_6465

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.