DOLAR
32,5630
EURO
34,8846
ALTIN
2.431,92
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Hafif Yağmurlu
26°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C

Başkan Selim Yağcı, Öğretmenlerimizin Yeni Yılını Kutladı

Başkan Selim Yağcı, Öğretmenlerimizin Yeni Yılını Kutladı

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, öğretmen ve öğrencilerimizin yeni yılını tebrik etti.

Öğretmenlerle sohbet ederek, belediye faaliyetleri hakkında bilgi veren Başkan Selim Yağcı, belirli aralıklarla esnaf ve sivil toplum temsilcileri ile görüşerek, fikir alışverişi yaptıkları gibi öğretmenlerimizle de bir araya gelerek, Bilecik Belediyesi hakkında eğitimcilerin neler düşündüğünü öğrenebilme fırsatı bulduklarını kaydetti.
Belediyecilik hizmetlerinin eğitimci gözüyle değerlendirilmesine büyük önem verdiklerini dile getiren Başkan Selim Yağcı, şunları söyledi:
”Öncelikle siz değerli öğretmenlerin yeni yılını kutluyor, sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini diliyorum. Bizler öğretmenlerimizin görüşüne önem verdiğimiz gibi her zaman dediğimiz gibi eğitime ve eğitimle ilgili çalışmalara da büyük önem veriyoruz. Öncelikle belediye çalışmalarından söz edecek olursak eğer, üç aşamalı planladığımız çalışmalar kapsamında ilk olarak, zor bir coğrafyaya sahip olmasına rağmen alt yapı, yol, su, temizlik gibi temel ihtiyaçları yerine getirdik. İkinci aşamada ise şehrin genel görüntüsünü zengin kılacak vizyon eserler yaptık. Bilecik’in plakası olan 11 güzel eser programıyla yola çıktık ve şu an çok şükür bu çalışmaların büyük bir kısmı tamamlanarak, hizmete girdi. Kimisi de kısa süre içinde vatandaşlarımızın hizmetine girecek. Bu çalışmalarımız kapsamında, kongre ve kültür merkezleri, alışveriş merkezleri, spor tesisleri ve yeşil alanlar gibi büyük projeleri hayata geçirdik. Bundan sonraki süreç olan üçüncü aşamada ise  şehrimizi tanıtacak turizm ve kültürel faaliyetlere yer vereceğiz. Şehrin altyapı ve sosyal vizyonu adına büyük atılımlar yaptıktan sonra ulaşmak istediğimiz asıl hedefimiz, tarihiyle zengin, kuruluş ve kurtuluşun şehri Bilecik’i, bu güzel yönleriyle tanıtmaktır.”
Öğretmenlerimizin sorularını da cevaplayan Başkan Selim Yağcı, sözlerini şöyle tamamladı:
”Bizler, toplum hayatında her şeyin başında eğitim ve öğretimin geldiğini düşünüyoruz. Dolayısıyla bu önemil uğraşta öğretmenlerimizin de önemli bir rol aldığını da biliyoruz. Bilecik Belediyesi olarak imkanlarımız ölçüsünde her yıl gerek okullarımıza gerek öğrencilerimize elimizden geldiğince yardım etmeye çalışıyoruz. Çünkü eğitim çok önemlidir. Öğretmenlerimizin bu anlamda uygun ve kaliteli şartlarda bu görevi sürdürmelerini önemsiyoruz. Ben bu ziyaret vesilesiyle yeni yılınızı tekrar tebrik ediyorum, şehrimiz, ülkemiz ve insanlık alemine güzellikler getirmesini diliyorum’’

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.