DOLAR
32,5249
EURO
34,8263
ALTIN
2.474,45
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
24°C
Bilecik
24°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Açık
20°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN NİHAT CAN ÜRETEN VE ÇALIŞAN KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN ÜRETEN VE ÇALIŞAN KADINLARLA BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can, Bilecik Belediyesi Osmanlı Kültür ve El Sanatları Merkezinde el emeği göz nuru birçok eseri üreten kadınlarla bir araya geldi.

Kahvaltı ortamında gerçekleştirilen buluşmada Belediye Başkanı Nihat Can, üreten ve ürünleri ile ekonomiye katkı sunan kadınların talep ve görüşlerini aldı.

Bilecik Belediyesinin çalışmaları hakkında kadınlara bilgi veren Belediye Başkanı Nihat Can, devletimiz ve Milletimiz aleyhinde kötü emel peşinde olanlara inat ülke ve millet olarak topyekun bir şekilde üretmeye ve çalışmaya ihtiyaçlarının olduğunu vurguladı.

Kadınların toplumsal ve sosyal hayattaki yerine değinen Belediye Başkanı Nihat Can, ‘’Belediyemiz tarafından uzun yıllardır kadınlarımızın hizmetinde olan Osmanlı Kültür ve El Sanatları Merkezimizde gerçekten çok güzel faaliyetler gerçekleştiriliyor. Üniversite öğrencimizden ev hanımına çalışan kadınlarımızdan annelerimize kadar birçok kesimden hanımefendiler burada birçok dalda el emeği göz nuru eserler ortaya koyuyor. Kadınlarımız ayrıca çalışmaları kapsamında ilimizin değerleri olan Kayı Boyu Simgesi, Armalarımız ve buna benzer değerlerimizi de sanata yansıtarak, güzel ürünler ortaya koyuyorlar. Belediye olarak bizler de başta Osmanlı Sultaneli Sokağımız olmak üzere bu tür ürünlerin satışının yapılacağı alanlarımızı arttırarak, kadınlarımızın hizmetine sunmayı planlıyoruz. Hediyelik eşya anlamında da güzel eserlerin üretildiği faaliyetler ile ilimizi de tanıtmış oluyoruz. Ben bu anlamda bu mekanda güzel hizmetler sunan kadınlarımıza teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

Osmanlı Kültür ve El Sanatları Merkezinde yapılan ürünleri de inceleyen Belediye Başkanı Nihat Can, belediye çalışmalarına ilişkin kadınların görüş ve önerilerini dinledi, hatıra fotoğrafı çektirdi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.