DOLAR
32,5631
EURO
34,7032
ALTIN
2.496,42
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
17°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
25°C

Başkan Mehmet Duymuş; “Gönül isterdi ki ilk başta AK Parti’den seçileyim”

Cumhuriyet Halk Partisinden Ak Partiye geçen Vezirhan Belde Belediye Başkanı Ahmet Duymuş bugün rozetini taktı. Ak Parti İl Başkanlığında gerçekleşen basın toplantısıyla rozetini takan Duymuş heyecanını dile getirirken “ilk günden beri olmak istediğim partide olmanın mutluluğunu yaşıyorum” dedi.
 Ak Parti İl Başkanı Kadir Bayrak terör olaylarını kınayarak başladığı konuşmasında şunları kaydetti. “Son 24 saat içerisinde 9 tane güvenlik görevlimiz şehit oldu. Bu ihanet şebekesiyle ilk günden beri mücadele eden ve mücadele ederken şehitlik mertebesine eren bütün güvenlik görevlisi kardeşlerimize Allah’tan gani gani rahmet diliyorum. Ruhları şad olsun. Geride kalan yakınlarına da, milletimize de Allah’tan sabırlar diliyorum.
Bugün burada Vezirhan Belediye Başkanımızın partimize katılışı ve rozet takma töreniyle alakalı olarak toplanmış bulunuyoruz. Allah’ın Resulü Ufuk Peygamber şu dünya hayatını uzun bir çöl yolculuğunda bir ağacın gölgesinde gölgelenmek olarak nitelendiriyor. Hayatımız bundan ibaret. Önemli olan az önce hayırla yad ettiğimiz şehitlerimiz gibi, şu baki kalan kubbede hoş bir seda bırakmak. Biz AK Parti kadroları olarak bu gayeyle yola çıktık, milletimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Bir kardeşimiz de bize dedi ki bu kutlu davada ben de yer almak istiyorum, ben de bu baki kalan kubbede hoş bir seda bırakmak istiyorum dedi. Biz de onun bu icabetini kabul ettik. Genel merkezimiz de buna onay verdiler. Biz kendisini aramızda görmekten son derece mutluyuz. Bu kararının belediye başkanımızın başta kendi şahsına, ailesine, beledimize ve ilimize hayırlar getirmesini Yüce Allah’tan temenni ediyorum. Hayırlı uğurlu olmasını niyaz ediyorum.”

Başkanın ardından Mehmet Duymuş kendisi için değil Vezirhan Halkının menfaati için Ak Parti içerisinde olmak istediğini dile getirerek başladığı konuşmasına; “Öncelikle benim Ak Parti’ye geçmeme vesile olan başta sayın Milletvekilimiz Halil Eldemir’e, İl Başkanımız sayın Kadir Bayrak’a, İlçe Başkanımız sayın Fikret Karabıyık’a, meclis üyelerimize, belde başkanlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizlerin arasında olmaktan mutluluk duyuyorum. Bundan sonraki hedefimiz Vezirhan Beldemize, ülkemize hayırlı hizmetler yapmak. Bu hizmetleri yapacağıma inandığım için Ak Parti’ye geçiyorum. Allah utandırmasın, Allah yar ve yardımcımız olsun. Bilindiği gibi 30 Mart 2014 seçimlerinde belediye başkanlığına seçildik. Bugüne kadar elimizden geldiği kadar Vezirhan’ımıza güzel şeyler yaptık. Gönül isterdi ki ilk başta AK Parti’den seçileyim ama elimizde olmayan nedenlerden dolayı bugüne nasip oldu. İnşallah bundan sonra Vezirhan’a daha güzel hizmet edeceğime inanıyorum. Ekibimizle beraber Vezirhan’a güzel hizmetler yapmak istiyoruz. Benim hiçbir menfaatim ve çıkarım yoktur. İlerideki seçimlerde aday olursam partiye geçerim gibi bir şey söylemedim. Ben menfaat için değil, Vezirhan’ın menfaati için buradayım.” dedi.

Mehmet Duymuş’un yanı sıra Vezirhan Belde Belediyesi Meclis Üyelerinden İsmail Cingil ve  Serkan Garip de Ak Parti rozetini takan isimler oldu.

rozet1 rozet2 rozet3 rozet4

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.