DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
25°C

BAŞKAN BAKICI’YA ÖDÜL

BAŞKAN BAKICI’YA ÖDÜL

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Tiyatro da Farkındalık Yaratan Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI görevde olduğu 5 yıl süresince ilçenin geleceğine hitap eden vizyon projeleri, kentin silüetini değiştiren yatırımları, sadece yer altı veya yer üstüne yaptığı yatırımlar ile değil sosyal hayata canlılık kazandıran kültürel etkinlikleri ile de sadece Bozüyük kamuoyunun değil ulusal bazda da kamuoyunun takdirini kazandı. Son olarak ulusal çapta bir değerlendirme ile belirlenen 4. Anadolu Tiyatro Ödülleri’nden biri de Bozüyük Belediyesi’ne gelirken Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Tiyatro da Farkındalık Yaratan Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü. Tiyatro Gazetesi tarafından düzenlenen 4.Anadolu Tiyatro Ödülleri kapsamında, yıl boyunca gerçekleşen tüm tiyatro hareketleri seçici kurul tarafından değerlendiriliyor ve seçilen “en etkili”  tiyatro hareketleri ve eserleri ödüllendiriliyor. Bu yıl ki 4. Anadolu Tiyatro Ödülleri İstanbul’da Grand Pera Emek Sahnesi’nde düzenlenen muhteşem bir organizasyonla sahiplerine takdim edildi. Sevilen sanatçı Bennu YILDIRIMLAR’ın “Yılın Ana’dolu Ödülü”ne layık görüldüğü değerlendirmede Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’da Bozüyük’te üç yıldır gerçekleştirilen Metristepe Tiyatro Günleri başta olmak üzere kentin vizyonunu yeniden en iyi şekilde oluşturan değerli çalışmaları ile “Tiyatro da Farkındalık Yaratan Belediye Başkanı” ödülüne layık görüldü. Yoğun programı nedeni ile ödül törenine katılamayan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın yerine ödülü Başkan Yardımcısı Nazmi KURU, ünlü tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu Altan GÖRDÜM’ün elinden aldı.

Ödül ile ilgili olarak konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI her yıl giderek artan bir izleyici kitlesi olan Metristepe Uluslararası Tiyatro Günleri’nin çevre il ve ilçelerden de takip edildiğini belirterek “biz bu projemiz ile hemşerilerimizi tiyatro ile tanıştırdık ve bu eşsiz sanat dalını onlara sevdirdik. Bu ödül; kültür ve sanat etkinliklerimizin bu işin ustaları tarafından da beğeni ile karşılanması açısından bizler için oldukça anlamlı ve değerli. Bu ödülü bizlere layık gören seçici kurula teşekkür ediyorum” dedi.

Başkan BAKICI geçtiğimiz aylarda da “Klimalı Duraklar” projesi ile Anadolu Yerel Yönetimler Dergisi’nin düzenlediği “Yılın Yerel Yöneticileri Belirleniyor” kapsamında Kent İçi Ulaşım Kategorisinde “Yılın Yerel Yöneticisi” ödülüne ve Tarihi Kentler Birliği tarafından bu yıl 16.’sı düzenlenen Tarihi ve Kültürel Mirası Koruma Proje ve Uygulamalarını Özendirme Yarışmasında Şehir Müzesi ve Arşivi ile “Uygulama Ödülü’ne layık görülmüştü.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.