DOLAR
32,4673
EURO
34,8120
ALTIN
2.478,60
BIST
9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BAŞKAN BAKICI’DAN HALK GÜNÜ UYGULAMASI

BAŞKAN BAKICI HALK GÜNÜ UYGULAMASI İLE VATANDAŞLARIN  SORUNLARINI BİRİNCİ ELDEN ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI gerek esnaf kahvaltılarıyla gerekse 3 yıldır geleneksel hale getirdiği halk günü uygulaması ile vatandaşlarla bir araya gelmeye, bire bir görüşmeye ve onların sorunlarına çözüm üretmeye devam ediyor.

Bozüyük Belediyesi’nde her hafta Çarşamba günleri düzenlenen Halk Günü görüşmelerine katılan vatandaşlar, Belediye Başkanı Fatih BAKICI ile rahatlıkla görüşerek sorunlarına çözüm buluyor. Bu uygulama vatandaşların sorunlarının birinci elden çözümlenmesini sağlarken aynı zamanda vatandaşla belediye arasındaki bağları da güçlendiriyor. Taleplerini doğrudan Başkan BAKICI’ya ileten vatandaşlar aldıkları olumlu geri dönüşten memnun kalarak belediyeden ayrılıyor. Bu güne kadar Başkanlık makamında yapılan görüşmelerini bu hafta belediyenin gülen yüzü, halkla ilişkiler birimi olan AK Masa’da yapan Başkan BAKICI şu ana kadar binlerce vatandaşı dinleyerek vatandaşların istek ve talepleriyle ilgili bilgi aldığını belirterek halk günü uygulamasındaki amacın vatandaşlarla belediye arasına aracı koymadan doğrudan iletişim kurmak ve sorunlara hızlı çözüm üretmek olduğunu söyledi. Vatandaşlar ile sürekli çeşitli ortamlarda bir arada olduklarını, ancak Halk Günü’nün ayrı bir özelliği olduğunu ifade eden Başkan BAKICI, “Biz her günümüzü vatandaşımız ile birlikte geçiriyoruz. Ancak Halk Günü’nde vatandaşımız belediyeye gelirken ‘Ben bu gün Başkanımızla görüşeceğim’ diye geliyor ve burada benimle görüşüyor. Bu açıdan Halk Günü’nün ayrı bir özelliği var. Bu hafta da vatandaşlarımızın istek, şikâyet ve önerilerini AK Masa’da dinleyerek çözüme ulaştırdık” dedi.

Halk günü görüşmelerinde vatandaşların verdikleri bilgiler doğrultusunda sorunları tespit eden yetkililer, gereken incelemeyi yaptıktan sonra sorunlar ve çözümüyle ilgili geri bildirim vererek, vatandaşların süreci takip etmelerini de sağlıyor.

Bşk- Halk Günü 2 Bşk- Halk Günü 4 Bşk- Halk Günü 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.