DOLAR
32,5155
EURO
34,7315
ALTIN
2.488,83
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

BAŞKAN BAKICI YEŞİLAY HAFTASINI KUTLADI

BOZÜYÜK BELEDİYE BAŞKANI FATİH  BAKICI YEŞİLAY HAFTASINI KUTLADI

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, her yıl Mart ayının ilk haftasında kutlanan “Yeşilay Haftası” nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Mesajında, alkol ve uyuşturucunun, insan sağlığını en çok tehdit eden etkenlerden biri olmakla beraber aile ve toplum düzeninin bozulmasında da çok büyük bir rol oynadığını vurgulayan Başkan BAKICI “Çocuklarımız ve gençlerimiz ülkemizin geleceğidir. Ülkemize faydalı, ahlaklı, zihinleri ilim ve irfan ışığıyla aydınlanmış gençlerin yetişmesi toplumumuzun olduğu kadar devletimizin de hedefleri arasında bulunmaktadır. Bu nedenle çocuklarımızın ve gençlerimizin gelişimini etkileyen her olumsuzluk geleceğimizi de olumsuz yönde etkilemektedir” dedi. Mesajının devamında ise;“Unutmamalıyız ki sağlıksız nesil ve toplumlar, hiçbir alanda başarılı olamazlar” diyen Başkan BAKICI “Gençlerimizi uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan uzak tutarak onların sosyal, kültürel ve sportif alanlar içerisinde yer almalarına destek vermeliyiz. Birey olarak her birimiz madde bağımlılığı konusunda bilinçlenmeli ve geleceğimiz olan çocuklarımızı da bu konuda eğitmeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle Yeşilay Haftası’nı kutluyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.