DOLAR
32,5622
EURO
34,9871
ALTIN
2.430,07
BIST
9.753,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
19°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
21°C

BAŞKAN BAKICI YENİDOĞAN MAHALLE ESNAFI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

BAŞKAN BAKICI YENİDOĞAN MAHALLE ESNAFI İLE KAHVALTIDA BULUŞTU

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Yenidoğan Mahalle esnaflarından Ahmet TURUNÇ ve Dora Ticaret çalışanları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan Dora Ticaret ofisinde gerçekleştirilen kahvaltıya Başkan BAKICI’nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU’da katıldı. Kahvaltıda mahalle esnafının talepleri ve Yenidoğan Mahallesi’ne kazandırılacak olan Manişar Parkı konuşulurken Başkan BAKICI Bozüyük için hayata geçirecekleri diğer projeleri de esnafa anlatarak onların talepleri doğrultusunda gerekli notları aldı. Keyifli bir sohbet ortamı içerisinde gerçekleştirilen kahvaltı buluşmasında Başkan BAKICI Nisan ayında gerçekleştirilecek olan referandum ile ilgili bilgi vererek konu hakkında kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.

Kahvaltının ardından kendilerini misafir ettikleri için Ahmet Bey’e ve Dora Ticaret çalışanlarına teşekkür eden Başkan BAKICI, buradan ayrılırken Yenidoğan Mahallesi’nde bulunan bir kıraathaneye gelerek burada vatandaşlara hayırlı Cumalar diledi. Kıraathanede bulunan vatandaşlar ile sohbet eden Başkan BAKICI önümüzdeki yıl hayata geçirilecek olan entegre su projesi hakkında bilgi verdi. Konu ile ilgili olarak “ Bu çalışma Bozüyük için, bizler için çok önemli. Bundan 40 yıl sonraki Bozüyük için bu altyapı projesini hayata geçirmemiz bizden sonraki nesiller içinde, şehrin sağlıklı büyümesi içinde çok gerekli” dedi. Aynı zamanda vatandaşlar tarafından sorulan Yeni Anayasa ve Cumhurbaşkanlığı Sistemi ile ilgili soruları yanıtladı. “Bugün AK Parti tarafından yapılan tüm çalışmalar sadece geçmişte yaşadığımız sıkıntılı ve kötü günlerin geri gelmemesi içindir. Türkiye yakalamış olduğu bu fırsatı çok iyi değerlendirmeli ve hepimiz için en iyi olanı yapmalıdır” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.