DOLAR
32,5435
EURO
34,8563
ALTIN
2.436,22
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

BAŞKAN BAKICI TÜRBİN MESİRE YERİNDEKİ ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

BAŞKAN BAKICI TÜRBİN MESİRE YERİNDEKİ ÇALIŞMALARI  DENETLEDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI her geçen gün şekillenen ve silüeti ortaya çıkmaya başlayan Türbin mesire yerinde yapılan çalışmaları denetleyerek yapılanlar hakkında bilgi aldı.

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın titizlikle takip ettiği projelerden biri olan Türbin Mesire Yeri projesi adım adım ilerliyor. Çalışmaları periyodik aralıklarla takip eden Belediye Başkanı Fatih BAKICI çalışmaları yerinde inceleyerek yapılanlar hakkında bilgi alıyor. Türbin mesire yerinde devam eden çalışmalar kapsamında yürüyüş yolları belirlenerek kilit parke taşı ve bordür yapımına başlandı. Karasu deresinin ıslah çalışmaları ile birlikte dere yatağının taş döşemesi devam ederken kamelya ve piknik masalarının montajı da sürüyor. Drenaj sistemlerinin tamamlandığı çalışmalarda ayrıca karasu dere yatağının üzerine geçişler için dekoratif köprü yapımı ve doğal bitki örtüsü ile uyumlu ağaçlandırma çalışmaları da sürüyor.

Bşk- Türbin İnceleme 5 Bşk- Türbin İnceleme 8 Bşk- Türbin İnceleme 2

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.