DOLAR
32,5627
EURO
34,8130
ALTIN
2.418,56
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
32°C
Bilecik
32°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Açık
23°C

BAŞKAN BAKICI TIP BAYRAMINDA BAŞHEKİM GÜRSOY’U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN BAKICI; “HEPİMİZİN ORTAK BİR PROBLEMİNİ ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Bozüyük Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Nurşen GÜRSOY’u ziyaret etti.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, 14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Bozüyük Devlet Hastanesi’ni ziyaret ederek, ilçede görev yapan tüm doktorlar ve sağlık çalışanları adına Başhekim Uz. Dr. Nurşen GÜRSOY’a çiçek ve çikolata takdim etti. Başhekimlikte gerçekleştirilen ziyarette 4 Eylül Devlet Hastanesi’nde görevli doktorlar ve sağlık çalışanları ile görüşen BAKICI; “İnsanlığa hizmet verebilmek için gecesini, gündüzünü feda eden siz doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarına teşekkürü bir borç bilerek hepinize görevlerinizde kolaylıklar diliyor ve 14 Mart Tıp Bayramınızı kutluyorum” dedi. Bozüyük’te yapımına başlanılacak olan şehir hastanesi ile ilgili olarak da bilgi veren Başkan BAKICI; “ Hastanelerin birbirinden uzak ve farklı mahallelerde olması sağlık çalışanları, vatandaşlar ve siyasiler olarak hepimizin problemi. Bizler bu sorunu çözmek için; belediye olarak kamulaştırma bedeli için 2 milyon liranın üzerinde bir para harcadık. Tek istediğimiz bu sürecin en hızlı şekilde aşılarak bu hastanenin biran önce ilçemize kazandırılmasıdır” dedi.
Belediyenin düzenlediği kültür turları ile ilgili olarak sağlık çalışanlarını kapsayan bir gezi ile ilgili talep geldiğinde belediye olarak her türlü yardımı yapmaya hazır olduklarını belirten Başkan BAKICI; “Sizler yoğun çalışma saatleri ile belki de en çok dinlenmeyi hak eden kişilersiniz” dedi. Ziyaret sonunda duyduğu memnuniyeti dile getiren Başhekim Uz. Dr. Nurşen GÜRSOY Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ya teşekkür ederek Bozüyük Belediyesi’ne ve şahsına, yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür etti.
14 Mart Tıp Bayramı nedeni ile Bozüyük Belediyesi ekipleri ilçe genelinde hastane ve sağlık ocaklarında görevli sağlık personelini ziyaret ederek Başkan BAKICI adına 14 Mart Tıp Bayramlarını kutladılar ve çikolata ikramında bulundular.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.