DOLAR
32,4818
EURO
35,1017
ALTIN
2.325,85
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
18°C

BAŞKAN BAKICI STK’LAR İLE BULUŞTU

BAŞKAN BAKICI STK’LAR İLE BULUŞTU

Bozüyük’te sivil toplum kuruluşları (STK), Yardım Sevenler Derneğinin ev sahipliğinde Bozüyük Belediyesinin destekleriyle düğün salonunda bir araya geldi.
Bozüyük Belediyesi Yeni Düğün Salonu’nda yapılan toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, Bozüyük Yardımseverler Derneği Başkanı Nermin NALBANTOĞLU, Dernek yöneticileri ve temsilcileri ile mahalle muhtarları katıldı. Toplantının açılışında konuşmasını yapan Yardımseverler Derneği Başkanı Nermin NALBANTOĞLU “Biz Bozüyük’te doğduk ve burada yaşıyoruz, tek gayemiz ilçemiz için yapabileceğimiz ne varsa bunu gerçekleştirmek. Dernek olarak eğitim alanında, aile ve sosyal alanlarda ihtiyaç sahipleri için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Burada bizlere bu imkânı sağlayan, her ihtiyaç duyduğumuzda bize destek veren Sayın Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya teşekkür ediyorum” dedi ve toplantıya katılım gösteren tüm konuklara teşekkür etti. Ardından söz alan Belediye Başkanı Fatih BAKICI “ Bozüyük için bir birleşme ve ortak bir fikir altında Bozüyük için çalışmak amacıyla buradayız. Bozüyük için yararlı olacak hangi proje varsa burada bir istişare içinde bunları konuşmak istiyoruz. Bizler Bozüyük Belediyesi olarak her zaman derneklerimizin ilçemizde ve ulusal anlamda kendilerini gösterebilmelerini hedefliyoruz. Sivil toplum kuruluşları ile her zaman irtibat içinde olmamız Bozüyük için yararlı olacaktır. Belirli konularda insanlarımıza tam olarak ulaşmak için farklı etkinlikler yapalım. Bizim istediğimiz sizlerle birlikte yapılacak her türlü aktivitede Belediye olarak destek vermektir. Önemli olan Bozüyük’ümüzü her alanda güzelleştirmek için her platformda çalışmak ve birlik olmaktır” dedi.
Konuşmanın ardından dernek başkanları ve temsilcileri toplantıda söz alarak fikirlerini ve taleplerini Belediye Başkanı Fatih BAKICI’ ya anlattı. Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan toplantı sonrasında hep birilikte hatıra fotoğrafı çekinildi. Yeni Düğün Salonunda sona eren toplantının ardından Belediye Başkanı ve salonda bulunan konuklar Cuma günü açılışı yapılacak olan Osman Gazi Parkı’nda devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Konuklara devam etmekte olan projelerinden bahseden Başkan BAKICI “Bozüyük için yararlı olacak her türlü projeyi hayata geçirmeye çalışıyoruz. Siz sivil toplum kuruluşları ve çok değerli dernek temsilcilerimizin Bozüyük için iyi olacak her türlü fikriniz bizim için değerlidir” dedi.
Bşk- STK'lar Toplantı Düğün Salonu 10

Bşk- STK'lar Toplantı Düğün Salonu 1

Bşk- STK'lar Toplantı Düğün Salonu 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.