DOLAR
32,3744
EURO
34,9769
ALTIN
2.326,12
BIST
9.067,45
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN BAKICI; “İÇME SULARI TEMİZ”

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI son günlerde kamuoyuna yansıyan ve içme suyunun sağlıksız olduğu, ishal vakalarına neden olduğu konusunda yapılan spekülasyonlara karşı hassas davranarak yazılı bir basın açıklaması yaptı.
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI basın açıklamasında ilçe genelinde kullanılan şehir şebeke suyunun temiz, sağlıklı ve gönül rahatlığıyla içilebilir nitelikte olduğunu vurgulayarak “Şehir şebeke suyumuzun analizleri Bilecik Halk Sağlığı Laboratuarımız tarafından düzenli olarak yapılıyor. Kimyasal ve bakteriyolojik analizlerimiz her ay, klor ölçümlerimiz ise her gün düzenli olarak yapılmakta. Bilecik Halk Sağlığı Laboratuarımız tarafından Kimyasal ve bakteriyolojik analizler için gerekli su numuneleri ilçe genelinde her defasında en az 6 farklı noktadan alınarak analizleri düzenli olarak yapılıyor. Membran filtrasyon metodu ile yapılan analiz sonuçlarına göre sularda herhangi bir bakteriye rastlanmamakta, şehir şebeke suyumuzun tamamen uygun ve içilebilir nitelikte olduğu görülmektedir. Bu nedenle vatandaşlarımızın şehir şebeke suyu konusunda gönülleri rahat olsun” dedi. Şehir şebeke suyunun her zaman temiz ve sağlıklı olması için klorlama işleminin düzenli olarak yapıldığını da söyleyen Başkan BAKICI “şehir şebeke suyumuzun Klorlama işlemini Otomatik olarak, modern bir sistemle yapıyoruz” dedi.
İçme Suları temiz 2

İçme Suları temiz 3

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.