DOLAR
32,3670
EURO
34,9587
ALTIN
2.325,36
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

BAŞKAN BAKICI BİLECİK İL DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

BAŞKAN BAKICI AK PARTİ BİLECİK İL DANIŞMA TOPLANTISINA KATILDI

 

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI AK Parti Bilecik İl Danışma Toplantısı’na katıldı.

AK Parti Bilecik İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Ocak ayı Danışma Meclisi toplantısı Bilecik Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa ATAŞ, Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun KARACA, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil ELDEMİR, Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret KARABIYIK, 22,23 ve 24. Dönem Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin POYRAZ, ilçe ve belde belediye başkanları ile il ve ilçe teşkilatları katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan toplantıda Divan Kurulu Başkanlığı’na İl Seçim İşleri Başkanı Ümran KARAYİĞİT gelirken, divan üyeleri olarak İl  Halkla İlişkiler Başkanı Mustafa TIĞ, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı ve Seçim İşleri Başkanı Mustafa TURHAN ile Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Nurcan ÇAKMAK görevlendirildi. Açılış konuşmasını yapan Fikret KARABIYIK,  Bilecik Teşkilatı olarak Genel Merkez Teşkilatı’nın vermiş olduğu talimatları tamamlama gayreti içerisinde olduklarını belirterek “İlin en büyük salonuna sığmayan kocaman bir aile olmuşuz. Katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugün geldiğimiz nokta; toplantıların ne kadar önemli olduğunu ne kadar doğru işler yaptığımızı bizlere bir gecede gösterdi. O gecede 15 Temmuz gecesi idi. 15 Temmuz gecesi partimizden atılan bir mesajla binlerce ak gönüllü kardeşlerim bir dakika bile tereddüt etmeden partimizin etrafında toplandılar. Demokrasimize sahip çıktılar. Bu gecede bizleri yalnız bırakmayan kardeşlerime çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ardından konuşan Milletvekili Halil ELDEMİR; göreve geldiği ilk günden itibaren teşkilat mensuplarının desteklerini her zaman yanında hissettiğini belirterek “ Türkiye Büyük Millet Meclisinin gündeminde 316  Milletvekili arkadaşımızın imzası ile Anayasa değişikliği teklifimiz yaklaşık 17 gün Anayasa komisyonunda, yaklaşık olarak da 15 gün TBMM Genel Kurulu’nda tartışıldı, görüşüldü. Az önce Divan başkanımızın söylediği gibi bir çok engellemelere rağmen bir çok sıkıntılara rağmen bu Anayasa değişikliğini milletimizin hayrına olduğu düşüncesi ile milletimizin karşısına getirdik. Bu yoğun tempoda bu yorucu tempoda bu sıkıntılı tempoda işte siz teşkilat mensubu arkadaşlarımın desteğini hep arkamda hissettim. 2002 yılından beri hangi konuda başımız sıkışsa biz tek merci olarak tek adres olarak her zaman milletimizi gördük. Önümüzde yine bir referandum süreci var ve yine karar için milletimize gidiyoruz. Milletimiz ne derse başımızın üstünde yeri var. Ama şunu da çok iyi biliyoruz; 2002’den bugüne kadar girdiğimiz her seçimde de her referandumda da milletimize kendimizi iyi izah ettiğimiz takdirde milletimiz bizi bugüne kadar hiç yalnız bırakmadı” dedi.

Ardından konuşmasını yapmak üzere kürsüye çıkan Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Harun KARACA;  “11 seçimdir bizi yalnız bırakmayan milletimiz, özellikle  Bilecik’imizin inşallah önümüzdeki Nisan’da yapılacak olan halk oylamasında da bizi yalnız bırakmayacağı duygusuyla hepinizi çalışmaya davet ediyorum” dedi.

Toplantıda son olarak konuşmasını gerçekleştiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mustafa ATAŞ ise “Bu anayasa oylaması Türkiye’nin istikbalidir, istiklalidir ve  Türkiye’nin istikrarıdır. Milletimiz Allah’ın izniyle Türkiye’nin geleceğiyle ilgili, istikbaliyle ilgili, bağımsızlığıyla ilgili ve bundan sonraki yönetim sürecinde ki istikrarıyla ilgili çok önemli bir karar verecektir. Türkiye bugün geldiği noktada yeni bir yönetim sistemi ile tanışmaya ve geleceğe yürümeye mecburdur” dedi.

Konuşmaların ardından salondakilere referandumda ki kararınız nedir sorusunun ardından, hep bir ağızdan “EVET” cevabı alındı. Daha sonra toplantı basına kapalı olarak devam ederken, toplantı çıkışında partililer ve Harun KARACA birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.