DOLAR
32,3692
EURO
34,9458
ALTIN
2.325,68
BIST
9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

BAŞKAN BAKICI “6 ÇAYI BULUŞMALARINA” DEVAM EDİYOR

BAŞKAN BAKICI “6 ÇAYI BULUŞMALARINA” DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Yediler Mahallesi Şahin Sokak’ta yapımı tamamlanan parkı ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Bozüyük Belediyesi tarafından başlatılan parklardaki yenileme çalışmaları sonucunda kısa bir sürede tamamlanan Şahin Sokak Parkı’nı ziyaret eden Belediye Başkanı Fatih BAKICI, daha sonra “6 çayı buluşmalarında” Şahin Sokak ve çevresindeki mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Her fırsatta vatandaşlar ile bir araya gelen ve vatandaşların taleplerini birinci ağızdan dinlemenin önemini vurgulayan Belediye Başkanı Fatih BAKICI, “6 Çayı Buluşmalarında”Şahin Sokak’ta oturan vatandaşlar bir araya gelerek Bozüyük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı. Buluşmada ilk olarak yapımı tamamlanan Şahin Sokak Parkı ile ilgili konuşan Belediye Başkanı;” Bizler Bozüyük Belediyesi olarak gerçekleştirdiğimiz projelerde o bölgede oturan vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı şekillendiriyoruz,bugün görüyoruz ki yapımı tamamlanan parkımız çocuklarımız tarafından yoğun ilgi görüyor; çocuklarımız gülüp eğleniyor; işte bu bizim için en büyük ödüldür” dedi. Mahalle sakinlerine Çay ve kurabiye ikramının yapıldığı ve vatandaşlar ile sıcak bir ortamda gerçekleşen 6 Çayı Buluşmalarında mahalle sakinleri tarafından yöneltilen soruları yanıtlayan Başkan BAKICI, gelen talepler doğrultusunda notlar alarak gerekli çalışmaların en kısa sürede başlatılacağını belirtti.

6 Çayı Buluşmalarında konuşan Belediye Başkanı Fatih BAKICI ayrıca,Yapımına başlanılacak olan Şehir Hastanesi,Yeni Kapalı Spor Salonu ve ilçe genelinde devam eden alt yapı ve asfalt yenileme çalışmaları hakkında açıklamalarda bulundu.

Gerçekleşen buluşmaya büyük ilgi gösteren mahalle sakinleri, Belediye Başkanı Fatih BAKICI ile bir araya gelerek isteklerini ve taleplerini birinci ağızdan iletme şansı bulan vatandaşlar,duydukları memnuniyeti dile getirirken, Başkan BAKICI’ya yapılan park için teşekkür ederek,Bozüyük Belediyesi’ni çalışmalarından dolayı tebrik ettiler.

Son derece yoğun bir katılımın gerçekleştiği “6 Çayı Buluşmaları” sonunda çocukları sevindirmeyi ihmal etmeyen Belediye Başkanı Fatih BAKICI, tamamlanan oyun parkında oynayan çocuklara hediyeler vererek sohbet etti. Sıcak ve samimi görüntülerin ortaya çıktığı buluşmalar sonunda özellikle çocuklar kendileri için yapılan park ve oyuncaklar için Başkan BAKICI’ya teşekkür ettiler.

Konu ile ilgili olarak 6 çayı buluşmalarının devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Fatih BAKICI; her fırsatta vatandaşlar ile gerçekleştirilecek buluşmaların önemine değindi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.