DOLAR
32,5866
EURO
34,8556
ALTIN
2.493,07
BIST
9.697,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

Basın mensuplarına ilk iftar MHP’den

Basın mensuplarına ilk iftar MHP’den

-MHP öncülüğe devam ediyor

24 Haziran genel seçimleri öncesinde ilk milletvekili aday adaylarını ve hemen akabinde milletvekili adaylarını belirleyerek seçime hızlı bir başlangıç yapan Milliyetçi Hareket Partisi’nin Bilecik İl Başkanlığınca basın mensuplarına iftar yemeği düzenlendi.

MHP İl Başkanı Mehmet Karuk, Milletvekili 1.sıra Adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya,2.sıra Milletvekili Adayı Hasan Yıldırım, Merkez İlçe Başkanı Talha Özkan, Kadın Kolları Başkanı Esra Demirel, Ülkü Ocaklar İl Başkanı Fatih Yaşar ve teşkilat üyeleri ile basın mensupları, Vezirhan Köprülü Mehmet Paşa Kervansarayı’nda düzenlenen ifar yemeğinde bir araya geldi.

Türkiye güçlü iktidar, güçlü Türkiye olarak, geleceğe hareket edecek

MHP Bilecik İl Başkanı Mehmet Karuk iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, 24 Haziran 2018’de yapılacak 27. dönem milletvekili seçimlerinde, Bilecik’in Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adaylarının İbrahim Sertan Yalçınkaya ve Hasan Yıldırım olarak genel merkez tarafından açıklandığını hatırlatarak, ” MHP Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli Türkiye genelinde ilk milletvekili adaylarını Bilecik milletvekili adayları olarak açıkladı ve dolayısıyla seçim startını da Bilecik’ten vermiş oldu. 24 Haziran seçimleri Türkiye’nin yeni bir döneme başlayacağı seçimler, ilk defa Cumhurbaşkanlığı yasaları uygulanacak ve Türkiye güçlü iktidar, güçlü Türkiye olarak geleceğe hareket edecek. Şimdi biliyorsunuz Türkiye derin sorunlardan geçiyor. Bu 15 Temmuzda bir kalkışma ile baş gösterdi daha sonra dünde dövize ciddi bir müdahale yapıldı. Türkiye üzerindeki oyunları berteraf edecek güçte ve bu tecrübeye sahip. Bu tecrübeye sahip devlet adamları sayesinde Türkiye bunları da atlatacak inşallah. 24 Haziran seçimlerinin önce ülkemize sonra Bilecik’imize hayırlı olmasını diliyorum. ” dedi.

Milliyetçi ve Ülkücü Hareket 24 Haziranda Türk siyasetine damgasını vuracaktır

MHP Bilecik 1.sıra Milletvekili Adayı İbrahim Sertan Yalçınkaya ise, yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına devam ettiklerini kaydederek, ”İnşallah muvaffak olacağımızı düşünüyoruz. Bu noktada düşüncemiz Milliyetçi ve Ülkücü Hareket 24 Haziranda Türk siyasetine damgasını vuracaktır, muvaffak olacaktır. Bunu da izlenimlerimiz neticesinde söylüyoruz. İddialıyız. İnşallah Bu ülkede MHP geçmişte olduğu gibi, bu günde olduğu gibi gelecekte de Milliyetçiliğin, Türklüğün, Vatanın bölünmez bütünlüğünün sigortası olacaktır. Tüm seçmenlerimize teşekkür ediyor, desteklerini bekliyoruz.” diye konuştu.

Bizim derdimiz siyasetten önce vatanımız. Devletimizin bekası, devletimizin birliği ve bütünlüğüdür

2. sıra MHP Bilecik Milletvekili Adayı Hasan Yıldırım da, ”Sertan Bey’in de söylediği gibi bizim derdimiz siyasetten önce vatanımız. Devletimizin bekası, devletimizin birliği ve bütünlüğüdür. Çalışmalarımızı var gücümüzle devam ediyoruz. Ve biz erken başladığımız için çok öndeyiz. Önde de götürmeye devam edeceğiz. Allah’ın izniyle 24 Haziran akşamı liderimizin de dediği gibi bizim amacımız Cumhur İttifakı. Cumhur İttifakının da neticesini Allah’ın izniyle tüm vatandaşlarımız görecek.” dedi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.