DOLAR
32,3715
EURO
35,0331
ALTIN
2.324,05
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın Baba Evinde Sevinç

62. Hükümet döneminde kabinede Başbakan Yardımcısı olarak görev alacak olan Yalçın Akdoğan’nın Pazaryeri’nde bulunan baba evinde sevinç yaşandı.

Annesi Bilecik’in pazaryeri ilçesinden babası da Trabzon’lu olan ve Bilecik’in Pazaryeri İlçesi Dereköy’de yaşayan ailesi oğullarının Başbakan Yardımcılığı görevine gelmesini televizyondan izlerken büyük bir mutluluk duydular.

Oğulları Akdoğan’ın her zaman başarılı bir öğrenci olduğunu ve 1′nclilikle bitirmedi bir okul sezonunun olmadığını ifade eden baba Reşit Akdoğan “Bizim beklediğimiz şeyler bunlar yıllardır 30 sene 40 sene öncesinden talebelik zamanlarından bu şekil böyle bir şey olacağı o zamandan belliydi zaten” ifadelerini kullandı.

Davajın koltuk davası olmadığını, Büyük Türkiye davası olduğunu da ifade eden baba Akdoğan,”Oğlumuz Başbakan yardımcısı da olsa Milletvekili olarak da kalsa, partinin herhangi bir yerinde de görevli olsa Fark etmiyor, bu büyük bir koltuk davası değil büyük bir hizmet davasıdır. birlik beraberlik davasıdır. Türkiye davasıdır.” dedi. Üniversite yıllarında da hep birinciliği yakaladığını belirten Akdoğan, o dönemde eski Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın aralarında Yalçın Akdoğan’ın da bulunduğu ve üniversiteden birincilikle mezun olanlar için özel uçak kiralayarak GAP ve Kıbrıs gezisi yaptırdığını sözlerine ekleyen Akdoğan, “İlkokul 1. sınıftan başladıktan sonra Üniversiteyi bitirinceye kadar okul birincisi olmadığı bir yıl olmamıştır. Hatta bu birincilikten rahmetli Özal üniversiteyi birincilikle bitirenlere uçak tahsis etmişti GAP gezisi yaptırdı, Kıbrıs gezisi yaptırdı .” dedi.

Oğluyla her zaman gurur duyduğunu ve duymaya da devam edeceğini ifade eden anne Fatma Akdoğan, ” Bir anne olarak zaten ilkokul çağından beri her zaman gurur duymuşumdur, hep gururlu işler yapar her şeyde birinciliği üstünlüğü sever öyle de olmuştur. Anne olarak herhalde ki onunla gurur duymamak mümkün değil de yani ben 3 çocuğumla da gurur duyuyorum onunla da gurur duyuyorum yani yanlış bir iş yapmaz, yapmamıştır da. Daha ne söyleyeyim ki söyleyecek bir şeyim yok yani şu anda göz yaşı döksem yeridir sevinç göz yaşı.” dedi.

TORUNUMUZUN ADINI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOYDU!

Yaklaşık 3 ayn önce Yalçın Akdoğan’nın bir kız çocuğu dünyaya geldiğini de sözlerine ekleyen anne Akdoğan, “Gelinimiz 3 ay önce doğum yaptı herhalde ben öyle diyorum bebek uğurlu geldi bebeğimizin kız olacağını Tayyip Bey duyunca isminin Hatice Kübra olmasını istemişler.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.