DOLAR
32,3695
EURO
35,0258
ALTIN
2.325,72
BIST
9.120,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
20°C

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’DAN BOZÜYÜK’E HEM MÜJDE HEM DE ÖVGÜ GELDİ

BAŞBAKAN BİNALİ YILDIRIM’DAN BOZÜYÜK’E HEM MÜJDE HEM DE ÖVGÜ GELDİ

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali YILDIRIM’ın da değerli katılımlarıyla gerçekleştirilen Ak Parti Bilecik 6. Olağan Kongresi’ne katıldı.

Bilecik’te İstasyon Kapalı Spor Salonu’nda büyük bir kalabalık ve coşkuyla yapılan kongrede seçime tek listeyle katılan İl Başkanı Fikret KARABIYIK, seçime katılan delegelerin oylarıyla yeniden İl Başkanlığı görevine seçildi. Kongreye katılmak üzere Bilecik’e müjdelerle gelen AK Parti Genel Başkan Vekili ve Başbakan Binali YILDIRIM Bozüyük’e de önemli bir müjde verdi. Başbakan Binali YILDIRIM, yaptığı konuşmada Bozüyük’e yarı olimpik yüzme havuzu yapılacağının sözünü verdi.  Konuşmasında ayrıca muhalefetin Bozüyük’ten geçerken hızlı tren üst geçitlerini ve kavşakları görünce kendilerini  San Francisco’da zannettiklerini belirterek  ‘Orası San Francisco değil Bozüyük Bozüyük’ diyerek muhalefeti tiye aldı. Başbakan Binali YILDIRIM, Bilecik için müjdeli haberlerini sıralayarak yaptığı konuşmada yapılan ve yapılacak yeni yatırımlarla Bilecik’in yükselişin şehri olacağını söyledi.

Ak Parti Bilecik 6.Olağan İl Kongresi ve buradaki Başbakan Binali YILDIRIM’ın Bozüyük ile ilgili müjdesinin ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI “Ak Parti Bilecik 6.Olağan İl Kongresi için Başbakanımız Binali YILDIRIM’ı ilimizde ağırladık. Başbakanımıza ilimize ve ilçemize yaptığı hizmetler için minnettarız. 6.Olağan Kongremizde “Durmak Yok Yola Devam” diyen Ak Parti Bilecik İl Başkanımız Fikret KARABIYIK’a görevinde başarılar diliyorum. Ayrıca Kongremize katılım gösteren tüm hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Sayın Başbakanımız Binali YILDIRIM Bilecik’e,  ilçemiz için güzel bir müjde ile geldi. Ak Parti Bilecik Milletvekilimiz Halil ELDEMİR ile birlikte yaptığımız girişimler sonucunda, Başbakanımız Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun ilçemize yapılacağı müjdesini verdi. Ak Parti Çalışıyor, Bozüyük Güçleniyor. Teşekkürler Sayın Başbakanım” dedi.

Başbakan Binali YILDIRIM’ın Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin’e yönelik havadan harekâta başladığını bildirmesi üzerine Başkan BAKICI’da  Türk Silahlı ÖKuvvetleri tarafından, hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak amacı ile başlatılan ‘Zeytin Dalı’ harekatının önemini vurgulayarak “F-16’larımız Afrin’de terör hedeflerini bombalamaya başladı. Şu ana kadar tarihte nice şanlı zaferlere ve kahramanlıklara imza atan ordumuzun Cenabı- Allah Yar ve yardımcısı olsun. Allah ordumuzu muzaffer eylesin” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.