DOLAR
32,3192
EURO
35,0609
ALTIN
2.309,09
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C

“BABAM VE OĞLUM” ADLI FİLM İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

BOZÜYÜK METRİSTEPE 1. SİNEMA FESTİVALİ’NDE “BABAM VE OĞLUM” ADLI FİLM İZLEYENLERİ DUYGULANDIRDI

 

Bozüyük Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Bozüyük Metristepe 1. Sinema Festivali’nde usta yönetmen Çağan Irmak’ın duygu yüklü yapımı Babam ve Oğlum’ adlı filmin gösterimi yapıldı. 2005 yapımı film beğeni ile izlenirken herkesi duygulandırdı.

Bozüyük Metristepe 1. Sinema Festivalinin dördüncü gecesinde yönetmenliğini Çağan Irmak’ın yaptığı, başrollerini Çetin Tekindor, Fikret Kuşkan ve Hümeyra’nın paylaştığı, Ege’deki çiftliklerinden gazetecilik okumak için ayrılan Sadık’ın, yıllar sonra oğluyla beraber yeniden çiftliğe dönüşünün, 12 Eylül Darbesi arka planında aktarıldığı drama filmi ‘Babam Ve Oğlum’u festival alanını dolduran Bozüyüklüler hep birlikte izledi. Festival kapsamında bu akşam ise yeni sezon filmi, başrollerini Ahmet Kural, Murat Cemcir, Rasim Öztekin, Zihni Göktay ve Ayhan Taş’ın paylaştığı “Çalgı Çengi İkimiz” adlı komedi filminin gösterimi yapılacak. 6 Ocak 2017’de vizyona giren filmin gösterimine Bozüyüklü sinema severlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Festival kapsamında ‘120’  adlı tarihi drama filmi 12 Ağustos 2017 Cumartesi günü, ‘Olanlar Oldu’ adlı komedi filmi 13 Ağustos 2017 Pazar günü, ‘Sen Benim Herşeyimsin’ adlı komedi filmi 14 Ağustos 2017 Pazartesi günü, ‘Dağ 2’ adlı tarihi drama filmi 15 Ağustos 2017 Salı günü ve son olarak ta ‘Recep İvedik 5’ adlı komedi filmi 16 Ağustos 2017 Çarşamba günü gösterilecek. Film festivali boyunca vatandaşların festival alanına olan ücretsiz ulaşımını sağlamak amacıyla 19:00 ile 21:00 saatleri arasında 4 hat olarak düzenlenen servis otobüsleri de vatandaşların festival alanına olan ulaşımını kolaylaştırıyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.