DOLAR
32,3416
EURO
35,1000
ALTIN
2.310,41
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

AVRUPA HAREKETLİLİK HAFTASI ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Bilecik Belediyesi tarafından, Avrupa Hareketlilik Haftası dolayısıyla düzenlenen ” Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi Mahallelerimizi Hareketlendiriyor, Bilecik Genci ve Yaşlısıyla Hareketleiyor” adlı etkinlik tüm hızıyla devam ediyor.
Hürriyet Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Spor ve Yaşam Merkezinde; Belediye Başkanı Selim Yağcı, Başkan Yardımcısı Nihat Can ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ümran Erdoğan Karayiğit’in katıldığı program ile başlayan etkinlikler, ilimizdeki mahalle konaklarında devam ediyor.
Bilecik Belediyesi Spor Eğitmenleri Didem Ayrancı ve İlker Çınar öncülüğünde gerçekleştirilen aktiviteler, Bilecik Belediyesi Çocuk Akademisi öğrencileri, Bilecik Belediyesi Kadın Yaşam ve Spor Merkezi üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Etkinlikler kapsamında ayrıca Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Huzur Evi sakinleri de ziyaret edilerek, huzurevi sakinleri ile açma ve germe hareketleri yapıldı.
Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen programda huzurevi sakinleri ile öğrenciler açma-germe hareketlerinin yanı sıra müzik eşliğinde hareket ettiler.
  Bilecik Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürü ve  Avrupa Hareketlilik Haftası Temsilcisi Hülya Eçen Çalışkan, okullarda, mahallelerde ve diğer alanlarda gerçekleştirilen aktivitelerin yoğun bir ilgi ile devam ettiğini belirterek, ”Belediyemiz ve diğer kurumların işbirliğinde spor adına, hareketli yaşam adına güzel faaliyetlerimiz devam ediyor. Avrupa Hareketlilik Haftası etkinliklerimiz tüm hızıyla devam ediyor ve hafta sonuna kadar sürecek. Ben bu anlamda bizlere bu güzel etkinliği sürdürmede güç ve desteğini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Selim Yağcı başta olmak üzere Belediyemiz Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile spor eğitmenlerine, Belediye Çocuk Akademisinin gönüllü öğrencilerine, Pelitözü Ortaokulu Müdürlüğü ile mahalle muhtarımıza, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü Huzurevi yönetimi ve sakinlerine, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığına, mahalle sakinlerimize, TOKİ Ortaokulu, 700. Yıl Ortaokulu, Ertuğrulgazi İlkokulu, Şehit Kaymakam Muhammet Fatih Safitürk Ortaokulu yöneticilerimiz ile diğer paydaşlara teşekkür ediyorum.” dedi.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.