DOLAR
32,5952
EURO
34,7918
ALTIN
2.497,68
BIST
9.454,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

ASFALT YAMA VE PARKE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

ASFALT YAMA VE PARKE ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR
Bilecik Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tarafından kentin çeşitli yerlerindeki asfalt yama ve kilit parke taşı  çalışmaları devam ediyor.
Şehrin birçok noktasındaki çalışmalar ile kentin imar ve ihyası anlamında güzel çalışmalara imza atan Bilecik Belediyesi tarafından şehir merkezindeki birçok noktada asfalt yama ve kilit parke taşı çalışmaları devam ediyor.
Vatandaşlarımızın daha rahat ve kolay bir şekilde ulaşımlarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen çalışmalar kapsamında birçok noktada çalışmalar gerçekleştiriliyor.
BAZI KURUMLAR TARAFINDAN BOZULAN YOLLAR ONARILIYOR
Büyüyen ve gelişen  Bilecik’te, gerek inşaat çalışmaları ile gerek kimi kurumların gerçekleştirdiği doğalgaz ve iletişim ağı çalışmaları nedeniyle bozulan yollar, Bilecik Belediyesi tarafından onarılıyor.
Çalışmalar kapsamında Ertuğrulgazi, Bahçelievler, Hürriyet Mahallesi’ndeki cadde ve yollarda asfalt yama ve bakım çalışmaları yapılırken, çarşı merkezi ve İsmetpaşa Mahallesinde de kilit parke taşı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
Şu ana kadar yapılan çalışmalar ile birçok noktadaki yağmur suyu hatları yenilenen Bilecik’te birçok noktada ise parke ve kilit taşı çalışması da gerçekleştiriliyor.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.