DOLAR
32,5889
EURO
34,8006
ALTIN
2.499,03
BIST
9.444,54
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
26°C

AŞAĞIKÖY VE ORHANGAZİ MAHALLELERİNDE İFTAR

AŞAĞIKÖY VE ORHANGAZİ MAHALLELERİNDE İFTAR

 

Bilecik Belediyesi tarafından devam eden mahalle iftarları ile bu kez Aşağıköy ve Orhangazi Mahallesi sakinleri bir araya geldi.

 

Ramazan coşkusunun tüm hızıyla devam ettiği iftar sofraları ile mahalle sakinleri birlik ve beraberlik tablosu oluşturmaya devam ediyor.

 

Bilecik Belediyesi tarafından Ağağıköy ve Orhangazi Mahallelerinde kurulan iftar sofralarına; Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da katılarak, vatandaşların Ramazan sevincini paylaştı.

Burada vatandaşlara selamlaşma konuşması yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bilecik’te ramazan ayının bütün güzellikleriyle yaşandığına vurgu yaparak, şunları söyledi:

 

”Öncelikle belediyemiz tarafından kurulan iftar sofrasına teşrif ettiğiniz için bütün hemşehrilerime teşekkür ediyorum.  Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan bereket ayı Ramazanı Şerifte bu akşam Aşağıköy ve Orhan Gazi mahallemizde iftar sofralarımızı kurduk. Köy ve mahalle sakinlerimizle aynı sofrada ekmeğimizi paylaştık. Sağlık ve sıhhat içinde böyle güzel bir aya bizleri kavuşturduğu için Cenabı Hakka şükrediyoruz. Yine böyle güzel ortamlarda bir araya gelmeye, böyle güzel bir memlekette yaşama şerefini lutfettiği için Cenabı Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Bizlerin, en büyük gücü aramızdaki sevgimiz ve hoşgörümüzdür, birliğimiz ve kardeşliğimiz. Cenabı Hak, bu birlik ve beraberliğimizi bozdurmasın. Bozmak isteyenlere fırsat vermesin. İşte bu akşam bizler bu güzel ortamda buluşurken, vatan savunmasında canlarını yitiren aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz, yaralı kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz. Teşrifleriniz için teşekkür ediyorum. Cenabı Hak, daha nice zamanlarda böyle güzel ortamlarda bir araya gelmemizi nasip etsin. ” ifadelerini kullandı.

 

Çocuklar, iftar programlarında her iki mahallede de kurulan oyun eğlence alanlarında keyifli anlar yaşamaya devam etti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı iftar sofrasında vatandaşlarla çay içerek, sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.