DOLAR
32,4948
EURO
34,9777
ALTIN
2.439,12
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

ANADOLU LİSESİ MÜDÜRÜ DEĞİŞTİ

Yeni Müdür Tanıdık Bir İsim; “SAMİ AYGÜN”

Bilecik Anadolu Lisesi Müdürü değişti. Eski müdür Remzi Düven merkeze alınırken Bilim-Sanat Müdürü Sami Aygün Anadolu Lisesinin yeni müdürü oldu. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak ile Müdür yardımcılarının ve Şube Müdürlerinin kısa süre önce tayinlerinin çıkmasıyla birlikte Anadolu Lisesinin müdürü Remzi Düven’in de merkeze alındığı kaydedildi. Hatırlanacağı üzere 2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında 12. Sınıf öğrencilerinin sınıfları harmanlaştırılmak suretiyle yerleri değiştirilmiş ve birçok öğrenci velisi ile tartışma yaşayan Düven’in bu katı tavrı karşısında son sınıf öğrencilerinin bazıları tercihlerini başka bir özel okula kaydını aldırarak kullanmışlardı.

YÜKSEK LİSANS ÇALIŞMASI BİLİM DERGİSİNDE YAYINLANDI

Aslen Çanakkele-Yenice ilçesi doğumlu olan Aygün 2007-2013 Yılları arasında da Bilecik Refik Arslan Öztürk Fen Lisesinde de müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Marmara Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Kimya Öğretmenliği bölümünden mezun olan Aygün’ün yüksek lisans çalışması “Journal Of Molecular Structure” Bilim Dergisinde yayınlandı.

Evli ve iki çocuk babası olan Anadolu Lisesinin yeni müdürü Sami Aygün’e yeni görevinde başarılarınının devamını dileriz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.