DOLAR
32,5435
EURO
34,8563
ALTIN
2.436,22
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C

ALTYAPI ÇALIŞMALARINA SIKI DENETİM

ALTYAPI ÇALIŞMALARINA SIKI DENETİM

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bahçelievler ve Hürriyet Mahallelerinde başta olmak üzere şehrimizin bazı alanlarında özel elektrik şirketi tarafından yürütülen alt yapı çalışmalarına ilişkin sıkı denetimlerin yapıldığını belirterek, ”Mahallemizde yürütülen çalışmalarda vatandaşlarımızın mağduriyetini en aza indirmek için gerekli takip ve sıkı denetimleri yapıyoruz. Çalışmaların tamamlanması ile birlikte mahallelerimiz daha düzenli ve estetik bir yapıya kavuşacak” dedi.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, konu ile ilgili yaptığı açıklamada, özellikle Bahçelievler Mahallesi olmak üzere birçok noktada elektrik alt yapısında çalışmaların devam ettiğini belirterek, ”Özellikle, Bahçelievler Mahallemizde şu ana kadar yapılması gereken çalışmalar, maalesef elektrik şirketinin idari noktadaki sıkıntıları nedeniyle bu zamana kadar gerçekleştilemedi. Bu yılın ortalarında ilimizdeki elektrik ile ilgili yatırımları ihale sonucunda alan Zorlu Grubu, geçmiş yıllarda yapılamayan çalışmaları bu yıl programlarına aldıkları ve buna ilişkin bütçe ayırdıkları için çalışmaları gerçekleştirmek zorunda kaldılar. Biz de Bilecik Belediyesi olarak, geçtiğimiz yıllarda rüzgar ve benzeri olumsuzluklar nedeniyle sıkça yaşanan elektrik kesintilerini önleme adına yapılması gereken çalışmaların gerçekleştirilmesini kabul etmek durumunda kaldık. Buradaki kazı ve benzeri çalışmalar Bilecik Belediyesi tarafından değil, elektrik şirketi tarafından gerçekleştirilmektedir. Ancak bizler Bilecik Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın mağduriyetin en aza indirme noktasında gerekli takibi yapıyoruz. Ekiplerimiz, her gün belirtilen alanlarda gerekli denetimleri gerçekleştirmekte ve meydana gelen olumsuzlukları en aza indirmek için gayret gösteriyor. Bu anlamda mahallerimize verdiğimiz zarar nedeniyle özür diliyor ve vatandaşlarımıza anlayışları dolayısıyla teşekkür ediyoruz. İnşallah çalışmaların tamamlanmasıyla mahallelerimiz, daha düzenli ve estetik bir görünüme kavuşacaktır” ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra gerekli asfalt ve parke çalışmalarının gerçekleştirileceğini kaydetti.

Diğer yandan Fen İşleri Müdürlüğü ile Zabıta Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların devam ettiği noktalarda elektrik şirketi temsilcilerine gerekli uyarı ve bilgilendirmelerde bulundu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.