DOLAR
32,5183
EURO
34,7309
ALTIN
2.485,00
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
19°C
Bilecik
19°C
Az Bulutlu
Cuma Yağmurlu
16°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
23°C

AK Parti’nin Yerel Seçimlerdeki Hedefi

 

AK Parti’nin Yerel Seçimlerdeki Hedefi

Hüseyin Çelik, 50’nin üzerinde ilde seçimleri kazanmak istediklerini söyledi.

AK Parti’nin yerel seçim hazırlıkları hakkında bilgi veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, yerel seçim kampanya hazırlıklarını kendisinin başında olduğu bir komisyon tarafından yürütüldüğünü, aday belirleme çalışmalarının ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında devam ettiğini söyledi.

Çelik, AK Parti’nin açık hava reklamcılığını bugüne kadar en iyi kullanan parti olduğunu vurgulayarak, Mart 2014 yerel seçimlerinde de açık hava reklamcılığından sonuna kadar yararlanacaklarını söyledi.

Bilboardların yanı sıra yazılı ve görsel medyada ulusal ve mahalli televizyonların birçoğunda reklamlarının yayınlanacağını, sanal medya ve internet gazeteciliğini de etkin şekilde kullanmaya yönelik çalışmaları bulunduğunu anlatan Çelik, “Sosyal medyayla ilgili 6 bin kişilik bir ekip, ordu oluşturduk. İster Twitter, ister Facebook, ister İnstagram ve diğerleri… Bu konuda gençlik kollarımız, kadın kollarımız olmak üzere ana kademe çok faaldir. Bu mecraları da en iyi şekilde kullanacağız” dedi.

AK Parti belediyeciliğinin artık bir marka olduğunu ve bunu herkese çok iyi anlatmaları gerektiğini kaydeden Çelik, şehirciliğe önem verdiklerini ve bu alanla ilgili bakanlığın iktidarları döneminde kurulduğunu anımsattı.

Çelik, şöyle devam etti:

“Artık vatandaşın evini başına yıkan bir kentsel dönüşüm anlayışı, gecekondu ile mücadele anlayışı değil, ev yıkan bir kentsel dönüşüm, şehircilik anlayışı değil, yuva yapan bir kentsel dönüşüm anlayışı. Bu dönem bunu vatandaşımıza çok iyi anlatacağız. Bizim görevimiz halkın önüne çıkmak, ona kendimizi ifade etmek. Bugüne kadar yedi kere halkın önüne çıktık, yedisinde de bize destek verdi, iktidarda tuttu. Anketlere baktığınız zaman Allah’ın izniyle AK Parti 7. sandık zaferini inşallah 30 Mart’ta alacak. Bugün, 47 vilayet belediye olarak AK Parti’dedir, toplam belediyelerin yüzde 60’ı bizde, ama nüfusun yüzde 70’ini AK Parti belediyeleri idare ediyor. 47 sayısı inşallah 50’nin üzerine çıkacak, buna göre çalışıyoruz.”

Kendi başkanlığında kampanya yürütüldüğünü ve Başbakan Erdoğan başkanlığında da aday belirleme kurulları olduğunu belirten Çelik, “Halkın istemediği adaylarla halkı karşı karşıya bırakmak istemiyoruz. Halkta karşılığı olan, vatandaşın ‘biz onun tarafından idare edilmek istiyoruz’ mesajını verdiği adayları belirlemeye çalışıyoruz” dedi.

Kaynak:TRTHaber

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.