DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
16°C
Bilecik
16°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Az Bulutlu
28°C

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca’nın Bilecik Ziyareti

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca’nın Bilecik Ziyareti

 

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret etti.

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı; AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık, Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, İl Yerel Yönetimler Birim Başkanı Şükrü Keskin ve partililerin olduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, konuklarına teşekkür etti.

 

Bilecik ve Bilecik Belediyesi çalışmaları hakkında konuklarına bilgi veren Belediye Başkanı Selim Yağcı, ziyaret hakkında; ”AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, Eskişehir Milletvekili değerli dostum Salih Koca Bey ziyarette bulundular. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız, İl Başkanımız, İl Yerel Yönetimler Birim Başkanımız ile birlikte her yıl Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından yapılan il bünyesinde rutin istişare ve değerlendirme toplantımızı gerçekleştirdik. Şehrimize ilişkin yaptığımız çalışmaları yerinde inceleyerek vizyon projelerimiz hakkında kendilerine bilgiler aktardık. İlimiz bünyesinde yapılan anket çalışması hakkında bizlere bilgiler aktardılar. Yapılan anket çalışması sonucunda hemşehrilerimizin çalışmalarımıza ve bizlere karşı göstermiş oldukları destek ve teveccühleri için teşekkür ediyorum. Hemşehrilerimize layık olmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımızın ziyaretleri bizlere çalışmalarımızda şevk ve heyecan verdi ve çalışmalarımıza dün olduğu gibi bugün de ilk günkü aşkla birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. Yerel Yönetimler Başkan Yardımcımız Salih Koca Bey’e ziyaretleri sebebiyle teşekkür ediyorum. Her şey Bilecik için, her şey Türkiye için.” ifadelerini kullandı.

Dün Bozüyük ve Pazaryeri belediyeleri ziyaretinin ardından bugün de Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’yı makamında ziyaret eden Milletvekili Salih Koca daha sonra Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk ile birlikte belediyenin inşaat halindeki Şerifpaşa Camii Meydan Düzenleme ve Katlı Otopark Projesinin gezdi. İki proje arasındaki mesafeyi yürüyerek giden Koca, esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler diledi.

Katlı Otopark Projesinin basın mensuplarının sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Salih Koca, Ankara merkezli bir yayın organının  yaptığı habere istinaden Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın istifasının istendiği yönündeki haberin yanlış olduğunu söyledi. Kendilerinin, iddialarla, söylemlerle hareket edecek bir parti olmadıklarını ifade eden Koca sözlerine şöyle devam etti;

“Bu tür söylemler çok yanlış söylemler. Benim buraya geliş nedenim AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımızın yapmış olduğu programlar çerçevesinde. Yerel yönetimler başkan yardımcılarımız kendi sorumlu olduğu bölgelerde ilçe belediye başkanlarımızı ve il belediye başkanlarımızın yerlerinde ziyaret gerçekleştiriyoruz. Bu haberlerle ilgili il başkanımız gerekli açıklamayı daha önceden yapmış. Yani bizim gündemimizde böyle bir şey söz konusu değil. Zaten olduğunda malum bizim yetkili kurumlarımız gerekeni söyler. Yetkili kurumlarımız gerekeni açıklar. Bunlarda belli, duyuldu biliniyor. Gizli saklı şeyler değil. Şu anda dedikoduyla hareket edilecek bir durum da söz konusu değil. Şunu da söyleyeyim, Yerel Yönetimler Başkanımızın geçen hafta çok güzel bir açıklaması vardı. Bu hareket çerçevesinde biz belediye başkanlarımızın, partimizin, Cumhurbaşkanımızın ve belediyelerimizin kimlik ve kişiliğine sahip çıkmak zorundayız. Bu tür yıpratma kampanyaları hoş değil. Dolayısıyla dedikodularla hareket etmek de hoş değil. Biz belediyelerimizle beraber bu çalışmayı rutin bir çerçevede yürütüyoruz ve bundan sonra da inşallah her yıl tekrarlanacak.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.