DOLAR
32,3107
EURO
35,0595
ALTIN
2.279,50
BIST
8.971,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

AK PARTİ GENÇLİK KOLLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ

 

Bozüyük Ak Parti Gençlik Kolları 5. Olağan Kongresi geniş bir katılım ile Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Yeni gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerinin seçildiği kongreye Bozüyük Belediye Başkanı Yardımcısı Ali AVCIOĞLU, AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret KARABIYIK, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Oruç ÖNALAN, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Mesut ÇETİN ve AK Parti’nin çeşitli kademelerinden yöneticiler ve partililer katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile birlikte başlayan programda daha sonra gençlik kolları tarafından bir slayt gösterisi sunuldu. Ak Parti Gençlik Kolları Başkanlığını devir edecek olan Kadir ÜNAL partililere hitaben yaptığı konuşmasında “Bizim Ak Parti olarak bir davamız var ve bu davada her zaman görev almaya hazırız. Bugün devredeceğim gençlik kolları başkanlığında yerime görev alacak arkadaşımıza başarılar diliyor, bu haklı davada Partim ve Partili abilerim, kardeşlerim ile her zaman yan yana yürüyeceğimi belirtmek istiyorum. Güçlü ve büyük Türkiye yolunda ülkemiz ve vatandaşlarımız için hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi. Ardından konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU; “Bozüyük Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’nın ilçemizde gençler için, gençlerin daha aktif olarak hayatın içinde yer alması için gerçekleştirdiği proje ve faaliyetler ortadadır. Bizler Ak Parti Belediyeleri olarak her zaman dinamik, yenilenen ve sosyal bir belediyecilik anlayışı içerisinde görevimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Gençlerimiz, ülkemizin geleceğidir ve onların kendilerini gösterecekleri ve güzel bir yaşam sürecekleri bir toplum ve ülke oluşturma yolunda, çalışmaya devam edeceğiz. Gençlerimizin fikirleri ve görüşleri bizler için en önemli kılavuzlardan biri olmuştur. Burada yer alan tüm partili arkadaşlarımı ve kardeşlerimi selamlarken, yeni seçilecek gençlik kolları başkanı ve yönetim kurulu üyelerine görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ali AVCIOĞLU’nun ardından konuşan Ak Parti İl Başkanı Fikret KARABIYIK; “Büyüyen ve gelişen Türkiye yolunda Reisimiz Recep Tayyip ERDOĞAN’ın da belirttiği üzere gençlere en çok görev veren ve onlar ile her zaman iç içe olan bir parti olarak güçlü Türkiye yolunda omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz. Buradaki coşkulu ve pırıl pırıl genç kardeşlerimizi görmek bizlere gelecek ile ilgili olarak büyük umut vermekte. Her zaman gençlerimiz ile birlikte ülkemiz için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi. Yapılan konuşmaların ardından 5. Olağan Kongrede yapılan seçimler sonucunda Gençlik Kolları Başkanı Kadir ÜNAL, görevi yeni başkan Mithat Can CEYHAN’a devrederken, program sonunda yeni yönetim kurulu üyeleri, parti teşkilatı ile görüşerek, yeni dönemde yapılacak olan faaliyet ve görev programı ile ilgili karşılıklı görüş alışverişinde bulundu. Şehir dışında gerçekleştirilen Marmara Belediyeler Birliği toplantısı nedeni ile programa katılamayan Belediye Başkanı Fatih BAKICI sosyal medya hesabı üzerinde yaptığı açıklamada; “Yapılan kongrenin ardından İlçemiz Gençlik Kolları Başkanlığına seçilen Mithat Can Ceyhan’a ve yeni yönetimine görevlerinde başarılar diliyorum. Bugün itibari ile görevi sona eren Kadir Ünal’a partimize vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” diyerek yeni Gençlik Kolları Yönetimi ve Başkanına başarılar diledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.