DOLAR
32,5383
EURO
34,9001
ALTIN
2.427,33
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
31°C
Bilecik
31°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Az Bulutlu
22°C

AK PARTİ EKİM AYI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ EKİM AYI İLÇE DANIŞMA TOPLANTISI YAPILDI
AK Parti Ekim ayı İlçe Danışma Toplantısı yoğun ir katılımla gerçekleştirildi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde yapılan toplantıya Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR ve partililer katıldı. Toplantı öncesinde katılımcılara aşure ikramı yapılırken, Belediye Başkanı Fatih BAKICI bir süre partililer ile sohbet etti. Daha Sonra toplantının yapılacağı Konferans salonuna geçen partililer 15 Temmuz Darbe girişimi sonrasında yaşanan olayların anlatıldığı video ve slayt gösterisini izlediler. Uzun süre alkış alan slaytın ardından toplantıda ilk olarak Bozüyük AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN söz aldı. ÇETİN konuşmasında; “AK Parti olarak 15 temmuz akşamı ve sonrasında tüm Türkiye’de ve ilçemizde meydanlarda, ülkesi ve ülkesinin geleceği için günlerce bekleyen demokrasi nöbeti kahramanlarına teşekkür etmek istiyorum” dedi. Daha sonra Bozüyük’te devletin tüm kurumları tarafından yürütülen çalışmaları değerlendiren ÇETİN; “ Öncelikle ilçemizde ve köylerimizde gerekli tüm çalışmaları, vatandaşlarımızın ihtiyaçlarının karşılanmasında üzerine düşen ne varsa yerine getiren Bozüyük Belediye Başkanımız Fatih BAKICI’ya teşekkür ediyorum” dedi.
İlçe Başkanı Mesut ÇETİN’in ardından konuşmasını gerçekleştiren Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “ bizler, sizler tarafından bize verilen görev neticesinde üzerimize düşen her görevi yapmaya hazırız” dedi. 15 Temmuz süreci ile olarak konuşan Başkan BAKICI; “Partimizin her kademesinde yer alan çok sayıda vatandaşımız o gün orada meydanlardaydı, asıl kahramanlar bayrağı için vatanı için orada yer alan sizlersiniz. AK Partide siyaset yapıyor olmak, orada sizlerle birlikte ülkemiz için nöbet tutmak, o akşamın en güzel göstergesidir. Sizler bizlerin yanında yer aldığınız için hepinize teşekkür etmek istiyorum” dedi. Bozüyük’te çevre köylerde yapılan ve yapılacak olan projeler ile ilgili olarak ise “Yerel yönetim olarak Bozüyük’ün gelişmesi için ve geleceğimiz için gerekli tüm yatırımları gerçekleştiriyoruz” diyen Başkan BAKICI slayt eşliğinde yeni projelerini anlattı. Konuşması uzun süre alkış alan Başkan BAKICI’ya daha sonra AK Parti İlçe Başkanı ÇETİN tarafından tüm AK Partililer adına 15 Temmuz sürecinde gösterdiği dirayet ve gerçekleştirdiği programlar için teşekkür edilerek Başkan BAKICI’nın Demokrasi Nöbetlerinden bir fotoğrafı hediye edildi.
Toplantının ikinci bölümünde ise Parti yönetimi partililer tarafından gelen soruları yanıtladı. Yaklaşık 2 saat süren toplantı sonunda AK Parti olarak ülkemiz ve Bozüyük için çalışmaların aralıksız olarak devam edeceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.