DOLAR
32,3184
EURO
35,1145
ALTIN
2.295,76
BIST
9.049,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

AK Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı Selim Yağcı helallik istedi

AK Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı Selim Yağcı helallik istedi

Bilecik belediye başkanını belirlemek için olağanüstü toplanan belediye meclisine katılan eski Bilecik Belediye Başkanı ve AK Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı Selim Yağcı belediye meclis toplantısına katıldı.

Bilecik Belediye Meclis 1.Başkan Vekili Şadan Turhan, eski Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’ya veda konuşması yapmak isteyip istemediğini sordu.

Bunun üzerine konuşan Yağcı, karmaşık duyguları yaşadığını belirterek, ”Tabi insan hayatında çok önemli olan 15 yıllık bir süre gibi bir zaman dilimi içerisinde doğduğum, büyüdüğüm şehrime hizmet etme fırsatı buldum. Bu geçen sürenin her saniyesini daha iyiyi, daha güzeli Bilecik adına nasıl yakalayabiliriz ve Bilecik için neleri gerçekleştirebiliriz onun çabası ve gayreti içerisinde olduk.Bilecik gerçekten potansiyeli çok büyük olan ama bunu yeterli ölçüde kullanamamış şehirlerden bir tanesi.Bu potansiyeli meclisimizden,hemşehrilerimizden almış olduğumuz güçle ve hükumetimizin bize gösterdiği yol çerçevesinde aktif olarak en verimli şekilde kullanma gayreti içerisinde olduk.Günahıyla,sevabıyla bu şehre 15 yıl hizmet ettik Allah’a bunun için şükrediyorum ve yaptıklarımızı bu zaman içerisinde hemşehrilerimiz ve tarih yargılayacak. Ama her anımızda gerçekten iyi niyetle daha iyi, daha güzel nasıl yapabiliriz duygusunu taşıdık.”dedi

Yağcı konuşmasına şöyle devam etti:

Bugün bu görevi yılladır birlikte çalıştığımız, çocukluk arkadaşım ve 10 yıl özel kalem müdürlüğünü zevkle yaptığımız ve 4 yıldır da başkan yardımcısı olarak görev yapan çok değerli kardeşime, siz değerli meclis üyelerimizin takdirleriyle devrediyorum.

Bilecik’te olan her şey de, hangi konumda, ne durumda olursa olalım Bilecik benim şehrim, benim canım, benim hayatım, benim sevdam. Her zaman emrinizdeyim. Her noktada bu çalışmaları hiç sıfat gözetmeksizin, şehir insanının her zaman hizmetkarı olarak kalmaya devam edeceğiz.

Yaptığımız çalışmalar sebebiyle helallik istiyorum

Bana çalışmalarımızda vermiş olduğunuz tüm destekler sebebiyle, bazen kavgalar yaptık, bazen tartışmalar oldu ama hayatın bu bir cilvesi. Verdiğiniz tüm destekler sebebiyle ve bu güzel çalışma ortamlarında bulunduğumuz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Benden yana hakkım kat kat helal olsun. Meclis üyelerimizden ve burada bulunan tüm hazirundan ve çok değerli hemşehrilerimizden belediyecilik hizmetleri anlamında yaptığımız çalışmalar sebebiyle helallik istiyorum. Takdir, nasip ne ise onları yaşayacağız. Olanda her zaman bir hayır vardır. İnşallah Bilecik Nihat beyin çalışmaları ile siz değerli meclis üyelerimizin katkılarıyla çok daha iyi noktalara gelecektir diyorum.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.