DOLAR
32,5691
EURO
34,7564
ALTIN
2.492,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
21°C
Bilecik
21°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
16°C
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
24°C

AK Parti Bilecik Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yıldırım

ÜNİAK Bilecik Başkanı Mustafa Yıldırım, Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

ÜNİAK Bilecik Başkanı Mustafa Yıldırım, Milletvekili aday adaylığı başvurusunu yaptı.

AK Parti Bilecik il binasında düzenlenen basın toplantısında Milletvekili aday adaylığı başvuru formunu AK Parti Bilecik İl Başkanı Fikret Karabıyık’a teslim eden 19 Yaşındaki Yıldırım, AK Parti’deki en genç aday adayı oldu.

Yıldırım yaptığı açıklamada, “ 2013 yılında partimizin yeni seçmen başkanlığında lisede sürdürürken ilk defa siyasete atıldım. Ardından sırasıyla Üniversite ve gençlik kollarında görevler aldım. Davamızın peşinden koştuğum ve uğrunda yorulmaktan onur duyduğum partimizde her dair gayem 2023,2053 ve 2071 hedeflerimizin ya taşını oluşturan biz gençlerinde birşeyler başarabileceğini göstermek oldu. Bugünde partimizin öncülüğünde 30 yaş olan seçilme yaşının önce 25’e ardından yeni anayasımız ile birlikte 18’e indirilmesi partimizin biz gençlere duyduğu güvenin en büyük ifadesidir Bu vesile ile Bilecikten Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğana “Siyasette gençlere yer vermek ustalığın şiarindandır”prensibiyle biz gençlere Meclis’in kapısını sonuna kadar açtiği için teşekkür ediyorum. Milletvekili Aday Adaylığını açıklarken öncelikli hedefim vatanımız ve milletimiz için milli ve manevi değerleri göz ardı etmeden özverili bir şekilde çalışmaktır.

19 yaşında çıktığım bu yolda genç arkadaşlarımızın karar alma mekanizmalarına katılımı noktasında örnek teşkil edebilirsem bu benim için en büyük kazanım olacaktır. Konuşmamı sonlandırmadan önce müracaat eden değerli büyüklerimize de başarlar dilemek istiyorum inşallah 24 Haziran akşamı Bileciğimiz için 2 Ak Parti milletvekili ile sandiktan çıktığı ve Başkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın olduğu bir seçim olmasını temenni ediyorum. Hayırlı olsun.” dedi.

Aday adaylığı başvuru süresinin dolması ile beraber Yıldırım AK Parti Bilecik’te başvurusunu yapan son isim oldu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.