DOLAR
32,5840
EURO
34,7992
ALTIN
2.514,18
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

AK PARTİ BİLECİK İL TEŞKİLATI SANDIK GÖREVLİLERİ EĞİTİM TOPLANTISI

Ak Parti Bilecik İl Teşkilatı bugün gerçekleştirdiği toplantı ile Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sandıklarda görev alacak kişiler için eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen toplantıda konuşan Ak parti Bilecik İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş Türkiye’nin geçmişinin çok iyi hatırlanması gerektiğine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandı;

“Geçmiş yıllarda yaşanılan kargaşaları, kaosları, anarşiyi enflasyonu hepsini hep beraber yaşadık. Türkiye çok sıkıntılı günlerden bugüne geldi. Sıkıntılı günlerde yaşadığımız ortamları çok iyi biliyoruz. Bir şekilde sokaklar karışıtırılıyor, provakate ediliyor kavga çıkarılıyordu ve darbelere zemin hazırlanıyordu Ülke hiç bir zaman kargaşadan kurtulmuyordu bunun faturasının bedelini de fakir fukara ödüyordu. Yukarıdakiler vesayetçiler bu memleketin sahibi olanlar enflasyon olsa da paralarına faiz ekliyorlardı ürettiklere mallara zam gelse de farklı şekilde halka satıyorlardı ve halkı her şekilde sömürüyorlardı. Bu ülke üzerinde oynana oyunlar bu şekilde yıllarca devam etti ve bu oyunların sonuna gelme noktasında 2002yılında biliyorsunuz milletin teveccühü ile partimiz iktidara geldi oraya gelmeden önce biliyorsunuz bu oyunlara baş kaldıran Cumhuriyet tarihinde aşağı yukarı 91 yıldır geçmişe doğru bakarsanız başta Menderes idam sehpasına götürüldü daha sonra Özal bu oyunlara baş kaldıran biliyorsunuz o da bir şekilde bertaraf edildi bir de Erbakan rahmetli gelmişti bu oyunlara baş kaldıran oda 28 Şubatla bir şekilde gönderildi. Yani oynana oyunları kim bozmak isterse onlar iç güçler ve dış destekçileri tarafından bir şekilde bertaraf edildi. sonra ne oldu faturayı hep bu halk, millet verdi. işçi köylü kenar mahalleli orta tabaka ödedi yukarıdakilere bir zarar gelmedi. ”

REİS İÇİN ÇALIŞMALIYIZ!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’nın 18 yaşından itibaren siyasetin içinde olduğunu, gençlik kollarından başlayarak, ilçe başkanlığı, il başkanlığı, milletvekilliği, başbakanlık ve şu anda da cumhurbaşkanlığı adaylığına kadar geldiğini belirten Kurtulmuş ; Hepimizin yolu aynı sevdası aynı gönlü aynı bu memlekete hizmet noktasında çıkmış olduğumuz yol aynı. Onun için birlik ve beraberlik içinde bugüne kadar başardık bugünden sonraki süreçte dünden daha fazla çalışmak zorundayız. Bugüne kadar çalışmalarımız gerek belediye meclis üyesi arkadaşları, belediye başkanları, milletvekilleri için yapmıştık, ama bugün yapacağımız çalışma belli bugün bizleri bir çatı altında toplayan bu millete bu coğrafyaya bu Müslüman dünyasına bu kadar çok hizmeti veren reis için, başbakanımız için çalışmamız gerekiyor. ” dedi.

Gerçekleştirilen programda katılımcılara Seçim İşleri Başkanı Mehmet Turhan tarafından Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde dikkat edilecek hususlar hakkında bilgi verilirken, Seçim gününde sandıklarda alacakları görevler hakkında bilgi içeren animasyon izletildi. Program sonunda, katılımcılara iftar verildi.

_DSC0294 _DSC0300 _DSC0318 _DSC0434 _DSC0294 _DSC0318 _DSC0322 _DSC0329

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.