DOLAR
32,5976
EURO
34,7428
ALTIN
2.506,53
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
24°C
Bilecik
24°C
Az Bulutlu
Perşembe Az Bulutlu
20°C
Cuma Yağmurlu
17°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
23°C

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları 4. Olağan kongresi

AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları 4. Olağan kongresi düzenlendi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen AK Parti Bilecik Gençlik Kolları 4. Olağan Kongresinde tek listeyle giren başkan adayı Servet Yılmaz, 301 delegenin geçerli oyunu alarak, AK Parti Bilecik İl Gençlik Kolları Başkanı olarak seçildi.

Salona asılan pankartlarda, eski gençlik kolları başkanı İbrahim Kur’la yeni başkan Servet Yılmaz arasında gerçekleşen değişimin, dostluk, birlik ve beraberlik içinde yapıldığı mesajı verildi.

Kongrede konuşan Doğan, AK Parti Gençlik Kollarının birer ilim ve irfan yuvası haline gelmesi gerektiğini belirterek, ” Türkiye bizim omuzlarımızda yükselecek. Bizler sadece bu milletin değil, bütün mazlumların, bütün ümmet coğrafyasının gelecekteki umuduyuz. Biz tüm ümmet coğrafyasının en büyük gençlik hareketiyiz” dedi.

Yeni Türkiye yolunda kendileri için gereken en büyük hazinenin yetişmiş insan olduğunu belirten Doğan, konuşmasında şunları söyledi, “Osmanlı gibi. Yükseliş devrini, 21 yaşında ki, Fatih Sultan Mehmet’le gerçekleştirdi . Yetişmiş insan bu kadar önemliyken,  Ümmetin, geleceğini biz olduğunu iddia ederken, artık geleneksel siyasetin sınırlarının dışına çıkmak zorundayız. Daha evrensel, dünya adaletini sağlayacak dünya da daha aktif bir rol alacak siyaseti üretmek zorundayız. Bunun içini de, Hocamıza yakışan bir öğrenci olmalı, daha çok okumalı, daha çok araştırmalı, kendimizi daha çok geliştirmeliyiz.”

AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, davalarının, yaklaşık 11 asır önce Anadolu’ya gelen Alperenlerin, Ertuğrul Gazilerin, Şeyh Edebali’lerin paydasıyla birleştiğini belirterek, “Hal böyle olunca Bayrak değişimleri daha anlamlı bir hal alıyor. Bayrağı kim alırsa alsın arkamızda sizlerin bir büyük teşkilatın desteğinin olduğunu bilmek bizi rahatlatıyor.  Yaptığımız hizmetler ortada inşallah bunları az bir süre sonra seçim sürecinde sahaya indiğimizde hep birlikte halkımıza anlatacağız.” dedi

Yapılan kongrede Bilecik Gençlik Kolları’nın yeni başkanı seçilen Servet Yılmaz, AK Parti teşkilatının içinde görev almakla beraber büyük bir vebali de sırtına yüklendiğinin farkında olduğunu belirtti.

Kongre’de Yılmaz, eski Gençlik Kolları Başkanı ibrahim Kurt’a Osmanlı armasının bulunduğu tabak hediye etti.

Kongreye, “AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkan Yardımcısı, Ali Meriç, MKYK üyesi Ayberk Cengiz, AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, Merkez İlçe Başkanı Fikret Karabıyık Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, delegeler ve parti üyeleri katıldı.

AK-Parti-4.-Olagan-kongre-25 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-1 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-2 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-3 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-5 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-6 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-7 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-8 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-10 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-11 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-12 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-13 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-14 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-15 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-17 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-18 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-19 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-20 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-21 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-22 AK-Parti-4.-Olagan-kongre-23

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.