DOLAR
32,3544
EURO
35,1415
ALTIN
2.301,58
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
23°C
Bilecik
23°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN BASIN AÇIKLAMASI 

AK PARTİ BELEDİYE MECLİS ÜYELERİNDEN BASIN AÇIKLAMASI
AK Parti Bilecik Belediye Meclis üyeleri tarafından Ankara merkezli bir yayın organı olan ve AK Partiy’e karşı taraflığı ile bilinen bir haber sitesinin ” Erdoğan’ın tasfiye sırasına koyduğu 7 il belli oldu” başlıklı haberine ilişkin basın açıklaması yapıldı.
Bilecik Belediye Encümen Salonunda gerçekleştirilen ve AK Parti Bilecik Belediye Meclis üyelerinin de hazır bulunduğu toplantıda, Belediye Meclis Üyesi Sevcan Uzun tarafından okunan basın açıklamasında şunlar kaydedildi:
  Ankara merkezli bir yayın organı olan ve AK Partiy’e karşı taraflığı ile bilinen bir haber sitesinin ” Erdoğan’ın tasfiye sırasına koyduğu 7 il belli oldu ” başlıklı haberine ilişkin kamuoyunu yalnış yönlendirmemek adına yazılı açıklama yapmaya gerek duyulmuştur.
Asılsız ve asparagas şekilde halkımızın gereksiz yere gündem oluşturmak adına bazı yayın organlarının kaynak gösterilmeden yıpratmaya yönelik bir haber oluşturduğu tespit edilmiştir.
Konuya ilişkin; Partimizden, Devletimizin yetkili organlarından bu konuya ait en küçük bir ima dahi yapılmamıştır. Yapılan bu haberin, halkımıza da çalışma arkadaşlarımıza da saygısızlık olarak görmekteyiz.
  Ayrıca bu tarz asılsız haberlerin gündeme getirilmesi yıpratıcı ve etik olmayan bir davranıştır. Hemşehrilerimiz ile Bilecikimiz için ilk günkü aşkla, heyecanla çalışmalarımıza devam ediyoruz ve devam da edeceğiz.
Bu noktada Gerek Genel Merkezimiz, Gerek İl Başkanımız Fikret Karabıyık ve Milletvekilimiz Halil Eldemir’in açıklamalarından da bu noktada haberin asılsız olduğu görülmektedir. Bu kapsamda hasassiyet göstererek yanımızda olan hemşehrimize teşekkür ediyoruz. Saygıyla kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.