DOLAR
32,3769
EURO
34,9712
ALTIN
2.325,70
BIST
9.060,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

AK Parti Aday Adayı Tanıtım Toplantısı Gerçekleşti

AK Parti Aday Adayı tanıtım toplantısı, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlendi.

7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti’den aday olmak isteyen aday adayları, temayülde kendileri için oy kullanacak teşkilat yöneticilerine yönelik düzelnen aday adayı tanıtım toplantısında 10 aday adayı kendisini tanıttı.

Çekilen kura sonucu kendilerini tanıtmak için 10’ar dakika verilen toplantıda sırasıyla, Hasan Kan, Osman Güneş, Halil Eldemir, Hüsnü Bayrakçı, Muharrem Kılıçaslan, Ahmet Yaprak, Üzeyir Yıldırım, Hatice Enginar, Ramazan Kurtulmuş ve Serhat Karakoyun kendilerini tanıtırken, aday adayı tanıtıp toplantısına büyük bir katılım oldu.

Toplantıda, Süleyman Şah Türbesine yapılan operasyonu değerlendiren AK parti İl Başkanı Kadir Bayrak, tarihin konuşulanları değil yapılanları yazacağını belirterek şu ifadelere yer verdi, “Öncelikle aday adaylarımızın tanıtımı yapılacağı toplantının hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Bu akşam konuşmacılarımız fazla, zamanımız da az ve kıymetli. 23, 24 Şubat tarihlerinde Ankara’da teşkilat ve seçim işleri başkanlıklarımızın düzenlediğin toplantılardaydık. 23 Şubat günü yapılan toplantıya başbakanımız Ahmet Davutoğlu’da katıldı. Malumunuz olduğu üzere geçtiğimiz hafta ordumuz bir operasyon düzenledi. Şah Fırat Operasyonu. dünya ve özellikle bölgemiz ateş çemberinden geçiyor. Suriye’de Irak’ta, Ukrayna’da yaşananlar malum. Dünyada her an yeni krizlere gebe bir konjoktör var. Allah’a hamd olsun bu coğrafya da Türkiye AK Parti iktidarı ve siz AK Parti kadroları sayesinde bir istikrar ülkesi olarak parmakla gösteriliyor. Şah Fırat operasyonu her şeyin süt liman olduğu bir zaman ve zeminde gerçekleştirilmiş bir operasyon değildir. Bu coğrafyada olan biten her şey gözümüzün önünde cereyan ediyor. Bu operasyonla biz, milletler arası anlaşmaların ülkemize ve haklarımıza sahip çıktığımızı, devletimizin gücünü bir dünyaya bir kere daha gösterdiğimizi, milli bir görevimiz olarak Süleyman Şah saygı karakolunda görev yapan 38 askerimize sahip çıktığımızı, bu toprakları bizi yapan Süleyman Şah’ın şahsına tarihi mirasımıza sahip çıktık. Kim ne derse desin 21 şubatı 22 şubata bağlayan gece bizim için, büyük onur gecesidir.Birileri bu konuda çok konuşuyor olabilir. Yarın tarih söylenenleri değil, yapılanları yazacaktır. Onun için gönlünüz rahat olsun.”

Toplantı adayların kendilerini tanıtmalarının ardından son buldu.

_DSC0181 _DSC0060 _DSC0063 _DSC0066 _DSC0067 _DSC0077 _DSC0091 _DSC0095 _DSC0106 _DSC0122 _DSC0130 _DSC0143 _DSC0149 _DSC0163

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.