DOLAR
32,5771
EURO
34,7943
ALTIN
2.511,15
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Parçalı Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Parçalı Bulutlu
28°C

9. ULUSAL BİLECİK TİYATRO FESTİVALİ TÜM HIZIYLA DEVAM EDİYOR

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 9. gerçekleştirilen Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali kapsamında, ”Bir Öyle Bir Böyle” adlı oyun sahnelendi.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde sahnelenen oyunda Barbaros Uzunöner, Merve Servi, Serkan Atar ve Mehmet Onur’un güzel oyunuyla izleyenleri güldürdü.

Bilecik Belediye Başkan Vekili Nihat Can, oyunun ardından tiyatroculara, Teşekkür Plaketi taktim ederek, teşekkürlerini sundu.

BİLECİK TİYATRODA ARTIK HERKESİN BİLDİĞİ BİR ŞEHİR HALİNE GELDİ

Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali hakkında değerlendirmelerde bulunan tiyatro oyuncuları Barbaros Uzunöner, Merve Sevi ve Serkan Atar, Bilecik seyircisi ve tiyatro festivalini övgü dolu sözleriyle ifade ettiler.

BARBAROS UZUNÖNER:

Bilecik artık bütün tiyatrocu ve tiyatro sanatçılarının bildiği bir yer haline geldi. Bilecik’te tiyatrocu olarak hem keyif alıyoruz hem de sahnede değerli usta tiyatrocularla bir araya gelmiş oluyoruz. Onun için bu festivali gerçekleştiren başta Belediye Başkanı Selim Yağcı ve emek harcayan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler, oyunlarımızı her yerde oynuyoruz. Ancak Bilecik bizim için ayrı bir anlam taşıyor. İnşallah gelecek yıl da Bilecik’e geliriz. Bizi eğer tercih etmezlerse biz de başka oyunun içine dalarız ve sahneyi fethederiz. Yani Bilecik’te olduğumuz için çok mutlu olduğumuzu tekrar etmek istiyorum. Önümüzdeki yıllarda büyük sürprizler yaşayacağımız Ulusal Bilecik Tiyatro Festivali’ne yine gelmek istiyoruz. Bizi burada ağırlayan ve izleyen Bileciklilere de çok teşekkür ediyoruz.

SERKAN ATAR:

Geçen yıl Bilecik’e geldiğimizde de çok eğlenmiştik. Bilecik’in seyircisi hakkında ise şunları söylemek istiyorum. Geçen yıl oynadığımızda, zaten izleyicimiz çok güzel ve katılım çok iyiydi. Acaba bir dahaki sene bu kadar ilgi bulabilecek miyiz, diye düşünüyorduk. Ancak gördük ki bu yıl ilgi daha iyiymiş. Bu durum bizleri çok mutlu ediyor. Bilecik’te tiyatronun festival halinde 9 yıldır düzenlenmesinin de çok çok önemli bir durum olduğunu belirtmek istiyorum ve bunun diğer belediyelere de örnek olmasını arzuluyorum. Çünkü tiyatro gerçekten çok önemli. Tiyatro, insanı, insana insanca anlatan bir sanat dalı. Onun için tiyatroya olan önemin ülkemizde arttığı işaretini Bilecik’te buluyoruz. Ayrıca Bilecik insanının da çok sıcak kanlı ve samimi olduğunu söyleyebilirim.

MERVE SEVİ:

Ben Bilecik’e ilk defa geliyorum. Bilecik seyircisi gerçekten çok memnun etti bizi ve tiyatroya ilgisi olan bir seyirci. Her oyunun da böyle güzel ve yoğun katılımlı olması çok güzel. Oyuncuların motivasyonunu arttıran bir seyirci karşısında oynadık. Umarım bizler de seyircilerimizi memnun edebilmişizdir. Ayrıca ben bu festivalin gelecek yıllarda uluslararası boyutta gerçekleştirileceği bilgisini aldım. Onu da şimdiden tebrik ederim. Umarım çok güzel olur ve bizler de geliriz. Ben Bilecik’te çok güzel bir izleyiciye güzel bir oyun sahnelediğimizi düşünüyorum. Diğer yandan kültür ve kongrme merkezinizi de çok beğendim. Gerçekten hem kulisi, hem sahnesi, hem sanatçı odaları ve diğer bütün bölümleriyle bir sanatçının arayacağı bütün şartları taşıyor.

DSC_4582 DSC_4608 DSC_4640

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.