DOLAR
32,3625
EURO
34,9657
ALTIN
2.326,25
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

8. GELENEKSEL ÇOCUK FESTİVALİ

8. BİLECİK BELEDİYESİ ÇOCUK FESTİVALİ MUHTEŞEM GÖRÜNTÜLERLE BAŞLADI

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si gerçekleştirilen Bilecik Belediyesi Çocuk Festivali, muhteşem görüntülerle başladı.

Bilecik Belediyesi Bahçesindeki kortej yürüyüyüyle başlayan festival, Cumhuriyet Meydanı’ndaki birbirinden güzel etkinliklerle devam etti.

Eskişehir Valisi Güngör Azim Tuna, Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Belediye Başkan Yardımcıları Nihat Can, Kadri Şentürk, Abdullah Tetik ve Abdullah Ay ile AK Parti Bilecik İl Başkanı Kadir Bayrak, İlçe Başkanı Fikret Karabıyık, AK Parti Bilecik Milletvekili Adayı Halil Eldemir, daire amirleri, ve diğer il protokolünün katıldığı festivalde çocuklarımız için birbirinden güzel ve renkli görüntüler yaşandı.

Geçtiğimiz hafta olumsuz hava şartları dolayısıyla ertelenen festival belediye bahçesinden başlayan kortejle start aldı. Renkli görüntülerin yaşandığı festivalde çocuklar, adliye önüne kurulan oyun guruplarında 3 Mayıs Pazar gününe kadar doyasıya eğlenebilecek.

Çocuk şarkıları eşliğinde süren ve güzel görüntülerin meydana geldiği korteje, çizgi film karakterleri de renk kattı.

BELEDİYE BAŞKANI SELİM YAĞCI:

”ÇOCUKLARIMIZI ÇOK SEVİYORUZ, ÇÜNKÜ ONLAR, 2023’ÜN, 2053’ÜN VE 2071’İN BÜYÜKLERİ OLACAK”

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı konuşmada, çocuklarımız ve Bilecik adına güzel bir günü yaşadıklarını belirtti.

Çocuklara seslenen Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasında şunları kaydetti:

“Çocuklar, sizleri çok seviyoruz. Sizlere bakınca geleceğimizi görüyoruz. Geleceğimiz noktasında sizlerle emin adımlarla yürüyebilmek için sizlerin bugünü daha iyi imar etme sizleri mutlu kılma noktasında gece gündüz çalışıyoruz. İlimizde 6 parkla başladığımız oyun alanını bugün 130’u geçtik. Şimdi bir sloganımız var. Önümüzdeki 4 yıl içinde her bölgeye, her mahalleye bir spor kompleksi, her sokağa bir çocuk parkı yapmayı hedefliyoruz. Biliyoruz ki sizler için ne yapsak azdır. Çünkü şunu da biliyoruz ki sizler 2023’ün, 2053’ün ve 2071’in büyükleri olacaksınız. Festivalimizin Bilecik’imiz ve çocuklarımız için hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Bu güzel etkinlikte emeği olan başta Sayın Valimiz ve İl Milli Eğitim Müdürümüz ile camiası olmak üzere tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele ulaşmak temennisiyle selam ve saygılarımı sunuyorum” dedi.

Adliye önü ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan çocuk oyun gruplarında eğlenen çocuklarımıza, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak pamuk helva vererek, fotoğraf çektirdi.

Çok renkli görüntülerin olduğu festival, 3 gün boyunca çocuklarımızın hizmetinde olacak.

Festivalde ayrıca, Bilgi Çağı Eğitim Kurumları Halk Dansları ekibi, gösterileri ile ayrı bir nerk kattı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.