DOLAR
32,5373
EURO
34,9031
ALTIN
2.439,98
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
22°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
18°C
Pazartesi Az Bulutlu
17°C

8. BİLECİK BELEDİYESİ ÇOCUK FESTİVALİ’NDE ÇOCUKLARIMIZ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

8. BİLECİK BELEDİYESİ ÇOCUK FESTİVALİ‘NDE ÇOCUKLARIMIZ GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİ

Bilecik Belediyesi tarafından bu yıl 8.’si gerçekleştirilen Bilecik Belediyesi Çocuk Festivali‘nde çocuklarımız 4 gün boyunca gönüllerince eğlendi.

Bilecik Belediyesi Bahçesindeki kortej yürüyüyüyle başlayan festival, Cumhuriyet Meydanı’ndaki birbirinden güzel etkinliklerle 4 gün boyunca devam etti.

Renkli görüntülerin yaşandığı festivalde çocuklar, adliye önüne kurulan oyun guruplarında 3 Mayıs Pazar gününe kadar doyasıya eğlendi.

Çocuk şarkıları eşliğinde süren ve güzel görüntülerin sahnelendiği etkinliklerde, çizgi film karakterleri de festivale renk kattı.

Adliye önü ve Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan çocuk oyun gruplarında eğlenen çocuklarımıza, Belediye Başkanı Selim Yağcı pamuk helva vererek, fotoğraf çektirdi.

Kaydırak, zıp zıp, tırmanma pramidi, glatyatör, şut becerisi, futbasketbol, çocuk futbolu, minik futbol, rungerun, mancınıklardan oluşan oyun gruplarının olduğu ve çok renkli görüntülerin yaşandığı festival, 3 gün boyunca çocuklarımıza eğlenceli anlar yaşattı.

Festivalde ayrıca, Bilgi Çağı Eğitim Kurumları Halk Dansları ekibi, gösterileri ile ayrı bir nerk kattı.

Mobil sahne gösterileri, Hacivat ve Karagöz gösterileri ile Nasrettin Hoca ve Komşusu oyunları sahnelendiği festivalde, Türkiye’nin en ünlü Yüz Boyamacısı Emre Tuncer de çocuklarımızla birlikte oldu.

Tek tekerlekli bisiklet gösterileri, tahta bacak gösterileri, masal kahramanları, palyaçoların çocuklarımızı eğlendirdiği festivalde çocuklarımıza, ücretsiz pamuk şeker ikram edildi ve sosis balonlar ve rüzgar gülleri dağıtıldı.

Palet yarışması ve koca ayak gösterilerinin sahnelendiği festivalde geleneksel çocuk ve sokak oyunlarımız büyük ilgi gördü. Mendil kapmaca, yakar top gibi eski ve geleneksel oyunlarımız ile gönüllerince eğlenen çocuklarımız, Ünlü Çocuk Oyunları Programcısı ve Yapımcısı Ahmet Şahin’in mobil sahnedeki gösterisi ile bol bol güldü.

16 10 11

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.