DOLAR
32,3669
EURO
34,9566
ALTIN
2.325,55
BIST
9.153,69
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

7. Geleneksel Çocuk Festivali Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi

7. Geleneksel Çocuk Festivali Büyük Bir Coşkuyla Gerçekleştirildi

Bilecik Belediyesi tarafından,  düzenlenen 7. Geleneksel Çocuk Festivali muhteşem görüntülere sahne oldu.

Bilecik Belediye Sarayı önünden Cumhuriyet Meydanı’na kadar gerçekleştirilen kortej yürüyüşü ile başlayan festivale, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı, AK Parti İl Başkanı Ramazan Kurtulmuş, daire müdürleri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.

Bando takımı gösterisi ve şarkılar eşliğinde gerçekleştirilen yürüyüşte Belediye Başkanı Selim Yağcı ve beraberindekiler, büyük bir coşku içinde Cumhuriyet Meydanı’na kadar yürüdü.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada güzel bir günü ve çifte bir bayramı yaşadıklarını belirtti.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın bütün çocuklara, gençlere ve Türkiye’ye hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunan Başkan Selim Yağcı, her şeyin çocuklar için olduğunu vurgulayarak, şunları söyledi:

”Bugün heyecanlıyız, azimliyiz, mutluyuz ve gururluyuz. Çünkü Uluönder Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, 94 yıl önce 23 Nisan 1920’de yakılan milli egemenlik meşalesi, aynı heyecan ve coşkuyla bugünümüze geldi. Yarına da çocuklarımız ve gençlerimiz tarafından iletileceğine, ulaştırılacağına olan inancımız tamdır. Yine Bilecik olarak ve Bilecik Belediyesi olarak gururluyuz ve mutluyuz. Çünkü 7 yıl önce başlattığımız geleneksel çocuk festivalimiz bugün 7. yılını kutlamakta ve çocuklarımızla geleceğe eğlenerek, hazırlanmanın haklı hazzını ve gururunu yaşıyoruz. Ben çocuk festivalimizin bütün çocuklarımıza iyilik ve güzellikler getirmesini diliyorum.

Konuşmanın ardından Bilecik Valisi Ahmet Hamdi Nayir, Başkan Selim Yağcı ve beraberindekiler, çocuklar için hazırlanan oyun gruplarını gezerek, çocuklarla fotoğraf çektirdi.

Çocuklara patlamış mısır ve pamuk şekeri dağıtan Başkan Selim Yağcı, çocuklarımızın eğlencesine ortak oldu.

Çocukların doyasıya eğlendiği 7. Geleneksel Çocuk Festivali 4 gün boyunca çocuklarımızı eğlendirmeye devam edecek.

Festival 27 Nisan Pazar günü çocuklarımız için hazırlanan tiyatro oyunuyla son bulacak.

 

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.