DOLAR
32,3773
EURO
35,0541
ALTIN
2.326,75
BIST
9.105,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Parçalı Bulutlu
27°C
Bilecik
27°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Pazar Açık
28°C
Pazartesi Az Bulutlu
29°C
Salı Az Bulutlu
19°C

“6. OLAĞAN BÜYÜK KONGREMİZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN’’  

BELEDİYE BAŞKANI NİHAT CAN:

‘’GÜÇLÜ TÜRKİYE  VE MİLLET BİR HEDEF BİR DÜSTURUYLA GERÇEKLEŞTİRDİĞİMİZ 6. OLAĞAN BÜYÜK KONGREMİZ HAYLIRLI VE UĞURLU OLSUN’’

 

Belediye Başkanı Nihat Can, AK Parti 6. Olağan Büyük Kongre hakkında yaptığı değerlendirmede; ‘’Güçlü Türkiye Millet bir Hedef Bir düsturuyla çıktığımız bu yolda 6.Olagan Büyük Kongremiz hayırlı ve uğurlu olsun.

Açıklamasında AK Partinin ve AK Davanın Türk ve gönül coğrafyasındaki kardeşlerimiz için önemine değinen Belediye Başkanı, AK Parti 6. Olağan Büyük Kongrenin şölen ve bayram havasında geçtiğini belirterek, şunları söyledi:

‘Liderimiz, Başkanımız Sayin Recep Tayyip Erdoğan ile Güçlenmeye, Büyümeye, 2023 2053 2071 hedeflerimize ulaşmak için Durmak Yok Yola Devam dedik ve kongremizi gerçekleştirdik. Öncelikle 6. Olağan Büyük Kongremizin ülkemize,milletimize, Dirilişin Kuruluşun ve Kurtuluşun şehri Bilecik’imize, teşkilatımıza ve tüm dünya mazlumlarına hayırlara vesile olmasını yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. 17 yıldır büyümenin, birliğin ve dirliğin savunucu partimiz şölen havasında bir kez daha demokrasi güzelliğini ortaya koydu. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan, Milletimizin verdiği karar üzere geçilen yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile bugün ülkemiz ve milletimizin menfaatine daha hızlı kararlar alabilecek. Daha hızlı büyüyecek ve Millet ve ülke olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün hedef olarak gösterdiği muasır medeniyet seviyesine çıkacak. Bu duygu ve düşüncelerle bugün büyük bir coşku ile gerçekleştirilen kongremizin her açıdan Milletimiz, devletimiz ve bize umut bağlayan bütün dünya coğrafyasındaki kardeşlerimiz için hayırlı ve uğurlu olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

ETİKETLER: , ,
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.