DOLAR
32,5212
EURO
34,9672
ALTIN
2.435,78
BIST
9.776,80
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Az Bulutlu
22°C
Bilecik
22°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
23°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
19°C
Pazartesi Az Bulutlu
19°C

“3. MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BÜYÜK BULUŞMA”

PAZARYERİLİLER DERNEĞİ “3. MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK İÇİN BÜYÜK BULUŞMA” GECESİ’NE YOĞUN İLGİ

 

Bozüyük’te düzenlenen Bozüyük Pazaryerililer Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği “3. Milli Birlik ve Beraberlik İçin Büyük Buluşma” gecesi yoğun ilgi gördü.

Pazaryerililer Derneği tarafından Grand Çalı Otel’de düzenlenen geceye katılım hayli yüksek olurken, geceye katılanlar arasında Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Bilecik CHP Milletvekili Yaşar TÜZÜN, Pazaryeri Kaymakamı Bayram SAĞIR, Bilecik Belediye Başkanı Selim YAĞCI, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN, Dodurga Belde Belediye Başkanı Selim TUNA, Kent Konseyi Başkanı Osman TEKELİ, Sendika ve Sivil Toplum Kuruluşları ile Pazaryerililer yer aldı. Programda ilk olarak konuşan Dernek Başkanı Ali ŞAHİNOĞLU “Pazaryerili olmak ya da Pazarcıklı olmak bir ayrıcalık” diyerek dernek faaliyetleri hakkında bilgi verdi, geceye katılanlara ve gecenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Ardından konuşan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI; “Birlik ve beraberliğin en üst seviyede olması gereken noktadayız. Bizler tabiri caizse iki elin parmaklarıyla beraber ayrılmayacak gibi, elmanın yarısı gibi biriz ve beraberiz. Ve bu şekilde olması gerektiği gibi yaşıyoruz. Kardeşlik ne için varsa biz her zaman yan yanayız.  Ve Pazaryerili olarak ta sizler ister Pazaryeri’nde ister Bozüyük’te yaşayanlar olarak şunu söylemem gerekiyor. Şu anda değerli Kent Konseyi Başkanımız Osman abimizin oluşturduğu bir ortamda, her aktivitede Bozüyük’te yapılacak tüm programlarda bizlere destek veriyorlar. Allah razı olsun. Birlik beraberliğin en güzel ortamını şu anda Bozüyük’te Kent Konseyi adı altında bizler gerçekleştiriyoruz. Ve şunu söylemek istiyorum. Bu geceler siyasetten uzak. Siyaset gelip geçici. Bizde bu koltuktan bir tarihte ineceğiz. Ama söylediğiniz karalamalar her zaman bir noktada akılda, kalp kırılırsa da kalpte her zaman saklı kalmaktadır” dedi.

Milletvekili Halil ELDEMİR ise yaptığı konuşmada “Bozüyük Pazaryerililer Derneğimize böyle bir güzel organizasyonda sizlerle bizleri buluşturduğu için hepimizi böyle güzel bir ortamda bir araya getirdiği için başta Ali başkanım olmak üzere tüm yönetime çok teşekkür ediyorum. Bu organizasyonda emeği geçen yöneticilerimizle birlikte katkı sağlayan esnafımız, sanayicimize, yerel yöneticilerimize de tüm hemşerilerim adına teşekkür ederim. Değerli hemşehrilerim, Her zaman önemini sizler bizlerden daha iyi biliyorsunuz. İşte Pazaryerililer olarak ta hemşerilerimiz ile birlik beraberliğimiz mühim. Bu noktadaki bu çalışmaları, sizlerin gayretini önemsiyoruz. Hep birlikte bir olacağız, beraber olacağız, daha emin adımlarla ülkemizi gelecek nesillerimize daha güçlü bırakacağız diyorum. Programın hayırlı uğurlu olmasını diliyor hepinizi muhabbetle, saygıyla selamlıyorum” dedi.

Konuşmaların ardından gecenin hazırlanmasına katkı sağlayanlara plaket takdim edildi. Geleneksel damat haklamanın canlandırıldığı gecede ayrıca Kültür Bakanlığı Ankara Devlet THM Korosu sanatçıları Nilgün KIZILCI ve Sıtkı AKIN, Kültür Bakanlığı Ankara Devlet THM Korosu Müdürü ve Ses Sanatçısı Hasan ÖZTÜRK ile muhteşem bir türkü şöleni yaşandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.