DOLAR
32,3364
EURO
35,1586
ALTIN
2.245,42
BIST
8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
7°C
Bilecik
7°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
10°C
Perşembe Az Bulutlu
8°C
Cuma Az Bulutlu
9°C
Cumartesi Az Bulutlu
14°C

3. KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI YARI FİNALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

3. KRİSTAL ÇINAR SES YARIŞMASI YARI FİNALİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Bilecik Belediyesi tarafından, Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te gerçekleştirilen 3. Kristal Çınar Ses Yarışmasının yarı finali gerçekleştirildi.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü organizasyonunda gerçekleştirilen ”3. Kristal Çınar Ses Yarışmasında büyük performans sergileyen 21 isim finale kaldı.

Bilecik Belediyesi tarafından ”Bilecik Sesini Arıyor” sloganı ile gerçekleştirilen ve internet oylamaları sonucunda yarı finale kalan 32 isimden 21’i, gerçekleştirilecek olan final yarışmasında belirlenecek.

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen yarışmanın Kadınlar kategorisinde; Meltem Sönmez, Havva Topal, Zeynep Balaban, Şuheda N. Ünsal, Ayşe Varlık, Edanur Özcan, F. Gül Ağırbaş, Yonca Eyisah, Betül Tuna ve M. Binnaz Çay finale kalırken; Erkeklerde ise Kenan Sabyan, İbrahim Kaya, Tayfun Uysal, Yavuz Çakmak, Fırat Mera, Musa Urhal, M. Talha Çevik, Tarık Güven, Özgür Dinç, Uğur Pala ve Umut Can Merdim finale kaldı.

Kültür ve Sanat Şehri Bilecik’te gerçekleştirilen 3. Kristal Çınar Ses yarışmasının final bölümüne kalan yarışmacılar ise 5 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek olan programda konservatuar görevlileri ve sanatçıların olduğu jüri üyeleri karşısında performanslarını sergileyerek, Bilecik’in en güzel sesi olacaklar.

Kadınlar ve Erkekler kategorisi olarak ayrı ayrı şekilde gerçekleştirilecek olan yarışmada 1.’ye tam altın, 2.’ye yarım altın ve 3. kişiye ise çeyrek altın hediye edilecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.