DOLAR
32,5004
EURO
34,6901
ALTIN
2.496,45
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Bilecik
Hafif Yağmurlu
17°C
Bilecik
17°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
21°C
Pazar Az Bulutlu
22°C
Pazartesi Çok Bulutlu
28°C
Salı Çok Bulutlu
28°C

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği basın bayramı kutlama mesajı

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Turhan SULHAN tüm basın mensuplarının basın bayramını kutladı.

 

Genel Sekreterimiz Dr. Turhan Sulhan’ın 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı Kutlama Mesajı

 

Basın demokratik, insan haklarına saygılı, hukuk devleti temelinde şekillenen bir toplum yapısı için olmazsa olmazlardandır. Halkın sağlıklı haber alabilmesi ve olayları farklı açılardan yorumlayanları izlemesi için basın ve ifade özgürlüğünün korunması şarttır buda demokrasilerin gereğidir.

Temel işlevi insanlara bilgi akışını sağlamak ve toplumsal olaylara ayna tutmak olan İnsanların bilgi alma ve haberdar olma hakları siz değerli basınımız aracılığıyla yerine gelmektedir. İnsanı fikri olarak direk etkileyecek olan haber olaylarında basınında görevlerini yerine getirirken meslek ilkelerini ve etiğini gözetmesi, kişilik haklarına, özel yaşama, gizlilik alanına saygı göstermesi son derece önemlidir.

Doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışını ilke edinen ve ilimizde kamuoyunu bilgilendirme görevini başarıyla yerine getiren, zor şartlar altında görev yapan bütün basın çalışanlarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı’nı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Dr. Turhan SULHAN

Bilecik Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.